Artisti: Nightwish

25 vuotta höpsismiä, juopottelua, kepposia ja sulaa hulluutta – juhlahaastattelussa Eläkeläiset!

25 vuotta humpannut Eläkeläiset on kasvanut kansalliseksi instituutioksi, joka kokosi viimeisimmän studiolevynsä vierailijakaartiin toista sataa eturivin suomalaismuusikkoa. Tässä haastattelussa yhtyeen perustajajäsenet Onni ja Martti Waris kertovat muun muassa höpsismistä, rasismin vastustamisesta ja siitä, kuinka he alkavat itse muuttua laulujensa aiheiksi. Ja esittävät julkisen anteeksipyynnön.

Palataanpa seuraavaksi vuoteen 2005, jolloin Nightwishin lauluvelvollisuuksista vastasi muuan Tarja Turunen

Kotimaisen sinfonisen metallin suurnimi Nightwish julkaisee uusintapainoksen End of an Era -konsertista tallennetusta DVD:stään joulukuun 7. päivä. Orkesteri on nyt ennakoinut tulevaa julkaisemalla livevideon julkaisulta löytyvästä Sleeping Sun -kappaleesta.

Nightwish mullisti Floor Jansenin elämän tyystin: ”Silloinen parisuhteeni ei kestänyt sitä”

Floor Jansen kertoi hiljattain kuulumisiaan hollantilaiselle Faceculture-julkaisulle. Keskustelun pääaiheena oli Jansenin sivuprojekti Northward, mutta keskustelua syntyi myös laulajan vanhemmista bändeistä After Foreverista ja Revampista sekä tietysti Nightwishista. Haastattelusta julkaistiin tekstimuodossa muutamia osia Blabbermouthin sivuilla.