Artisti: Nightwish

Beast in Blackin laulaja yllättää – julkaisi komean tulkinnan vanhasta Nightwish-bravuurista

Nightwishin Ghost Love Score on yksi bändin vankimpia fanisuosikkeja, jonka yleisö haluaa kuulla kiertue kiertueen perään. Ilmeisesti kappale on myös Yannis Papadopoulosin mieleen, sillä Beast in Black -laulaja julkaisi Youtubessa oman tulkintansa biisistä. Varsin kunnioitettava suoritus, kun alkuperäinen kappale on tehty tietysti naislaulajalle, ja Papadopoulos pystyy silti esittämään laulun tutulta sävelkorkeudelta. Siinä on falsetti miehellä hyvin hallussa!

Haluatko päästä tekijämiehen oppiin? Nightwish-rumpali Kai Hahto etsii uusia oppilaita

Tämä tiedoksianto kiinnostanee maamme rumpaliosastoa: muun muassa Nightwishin, Wintersunin, Rotten Soundin ja Swallow the Sunin levyiltä tuttu supermies Kai Hahto ilmoittaa Facebookissa, että häneltä voi taas kysellä rumputunteja. Haussa on sekä vakituisia että leirityyppisiä sessioita kaipaavia oppilaita.

”En kestäisi, jos vielä joku jäsen jättäisi bändin” – Tuomas Holopainen pohtii Nightwishin tulevaisuutta

Nightwish paketoi Decades-muistelukiertueensa joulukuussa Hartwall-areenalla, ja nyt on aika kääntää katse kohti tulevaa. Muun muassa tästä aiheesta keskusteltiin Rock Hard Slovakian viime vuonna julkaisemassa Tuomas Holopaisen haastattelussa, jonka Blabbermouth nosti nyt valokeilaan. Videohaastattelussa keskustellaan Nightwishin uusista kappaleista, yhtyeen inspiraation lähteistä sekä Holopaisen toiveista orkesterin uran suhteen.