Artisti: Nightwish

Floor Jansen paljastaa, mikä Nightwishin biisi on hänen suurin keikkasuosikkinsa

Nightwishin Floor Jansen on vieraana Kerrangin juttusarjassa, jossa artistit nimeävät kymmenen biisiä, jotka ovat tavalla tai toisella vaikuttaneet merkittävästi heidän elämäänsä. Jansen kertoo muun muassa, mikä on ensimmäinen kappale jonka hän muistaa kuulleensa (Beatlesin The Continuing Story of Bungalow Bill), mikä biisi sai hänet hakeutumaan bändielämään (The Gatheringin Strange Machines) ja mitä laulua hän ei enää kykene kuuntelemaan (Jansenin oman After Forever -yhtyeen Strong).

Eipä tiennyt Kai Hahdon mummo, millaisen tempun teki, kun osti pojalle Iron Maidenin levyn

Onko viimeisin Soundi-lehti otettu jo haltuun? Siinähän on mukana taas kaikenlaista juttua Ismo Alangosta Bad Religioniin ja Veronica Maggioon. Kertoopa Nightwishista, Wintersunista ja Swallow the Sunista tuttu rumpali Kai Hahtokin asioita elämästään ja urastaan.

Beast in Blackin laulaja yllättää – julkaisi komean tulkinnan vanhasta Nightwish-bravuurista

Nightwishin Ghost Love Score on yksi bändin vankimpia fanisuosikkeja, jonka yleisö haluaa kuulla kiertue kiertueen perään. Ilmeisesti kappale on myös Yannis Papadopoulosin mieleen, sillä Beast in Black -laulaja julkaisi Youtubessa oman tulkintansa biisistä. Varsin kunnioitettava suoritus, kun alkuperäinen kappale on tehty tietysti naislaulajalle, ja Papadopoulos pystyy silti esittämään laulun tutulta sävelkorkeudelta. Siinä on falsetti miehellä hyvin hallussa!

Haluatko päästä tekijämiehen oppiin? Nightwish-rumpali Kai Hahto etsii uusia oppilaita

Tämä tiedoksianto kiinnostanee maamme rumpaliosastoa: muun muassa Nightwishin, Wintersunin, Rotten Soundin ja Swallow the Sunin levyiltä tuttu supermies Kai Hahto ilmoittaa Facebookissa, että häneltä voi taas kysellä rumputunteja. Haussa on sekä vakituisia että leirityyppisiä sessioita kaipaavia oppilaita.