”Mätäne vankilassa!” – The Mars Volta -laulaja kommentoi That 70’s Show -näyttelijän raiskaustuomiota hyvin suorasukaisesti

Cedric Bixler-Zavalan vaimo on yksi Danny Mastersonia raiskauksesta syyttäneistä naisista.
1.6.2023 14:24

Neljä naista, joista yksi on The Mars Voltasta ja At The Drive-Inistä tutun Cedric Bixler-Zavalan vaimo Chrissie Carnell-Bixler, nostivat vuonna 2020 näyttelijä Danny Mastersonia, joka tunnetaan parhaiten That 70s Show -sarjan Steven Hydenä, vastaan syytteet raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja huumaamisesta. Oikeusistuin on nyt todennut Mastersonin syylliseksi kahteen raiskaukseen, jotka tapahtuivat 20 vuotta sitten.

”Aion tehdä listan kaikista Dannyn auttajista ja puolustajista näyttääkseni, miksi naiset eivät raportoi raiskauksista. Mitä me vittu sanoimme. Luoja siunatkoon naisia, jotka nousivat häntä ja hänen paskaa perhettään vastaan”, Cedric Bixler-Zavala kommentoi suorasukaisesti sittemmin poistetussa Instagram-julkaisussa, josta Consequence of Sound ehti ennen poistamista raportoida.

”Perheellä” Bizler-Zavala viittaa skientologiakirkkoon, johon Masterson sekä kaikki syytteitä nostaneet naiset tapahtuma-aikaan kuuluivat. Naiset ovat sanoneet kirkon yrittäneen estää heitä tuomasta asiaa julki ja kun he lopulta kertoivat tapahtuneista ja nostivat syytteet, riensivät kirkon jäsenet puolustamaan Mastersonia ja uhkailemaan naisia. Bixler-Zavala on muun muassa väittänyt kirkon jäsenten salakuunnelleen heidän puhelimiaan ja myrkyttäneen pariskunnan koiran sen jälkeen, kun hänen vaimonsa nosti syytteet.

”Haistakoon skientologia paskan. Mätäne vankilassa, Danny! Luoja siunatkoon vaimoani. Hän on todellinen soturi”, Bizler-Zaval jatkoi poistetussa julkaisussaan.

Mastersonille luetaan tuomio myöhemmin elokuussa. Consequence of Soundin mukaan Masterson voi saada vankeutta 30 vuodesta elinkautiseen.

Lisää luettavaa