Metal Hammer listasi vuoden tähän mennessä kovimpia hevilevyjä – mukana Apocalyptican Eicca Toppisen kokoonpano

22.5.2024 20:13

Vuosi 2024 on saapumassa puolimatkan krouviin, joten mikä olisikaan sopivampi aika tehdä tilinpäätös ensimmäisen puoliskon tapahtumista. Brittiläinen Metal Hammer teki tämän listaamalla tähän mennessä vuoden kovimmat raskaamman rockin julkaisut.

Sieltä Judas Priestin, Acceptin, Bruce Dickinsonin ja Kerry Kingin uutukaisten joukosta löytyy myös Bright & Black. Kyseessä on ruotsalaisten musiikkialan vaikuttajien (Rammsteinin tuottajanakin tunnetun) Jacob Hellnerin ja Per Kvimanin sekä Apocalyptican Eicca Toppisen ja kapellimestari Kristjan Järven yhteisprojekti.

”Kun laulunkirjoittajista löytyy muun muassa Opethin, Apocalyptican, Entombed A.D:n ja Meshuggahin jäsenistöä, ei ollut vaikea veikkailla, että Bright & Blackista oli aina muodostumassa jotain erityislaatuista”, julkaisu kirjoittaa. ”Mutta kokoonpanon nimikkodebyytti osoittautui olevan vielä enemmän kuin osiensa summa, Baltic Sea Philharmonicin tarttuessa jokaiseen sävellykseen sellaisella tarmolla, joka luo kokonaan uudenlaisen käsityksen sinfonisesta metallista.”

Lisää luettavaa