Metalliyhtye The Black Dahlia Murderin laulaja Trevor Strnad, 41, on kuollut

Trevor Strnad.
Larry Marano / Shutterstock / All Over Press

Monet kollegat ovat muistaneet laulajaa sosiaalisessa mediassa.

Amerikkalaisen metallibändi The Black Dahlia Murderin nokkamies Trevor Strnad, 41, on kuollut. Yhtye kertoi suru-uutisesta sosiaalisen median välityksellä. Kuolinsyytä ei ole kerrottu suoraan, mutta yhtye on lisännyt viestinsä loppuun kansallisen kriisipuhelimen numeron, johon voi soittaa saadakseen apua itsetuhoisiin ajatuksiin.

Yhtyeen kitaristi Brandon Ellis julkaisi myös sosiaalisessa mediassa menehtyneelle bänditoverilleen oman muistokirjoituksen, jonka loppuun Ellis on myös kirjoittanut samaisen kriisipuhelimen numeron.

”En pysty edes prosessoimaan tätä. Olen täysin shokissa. Oli suuri kunnia olla kuusi ja puoli vuotta samassa bändissä tämän ikonin ja legendan kanssa. Veljen, parhaan ystävän. Hän oli yksi hauskimmista ja viihdyttävimmistä ihmisistä, joita maan päällä kulki. Hän herätti bileet eloon bändissä ja kaikissa huoneissa, joihin hän vain astui. Hän oli lyyrinen nero ja koko hevikulttuurin esitaistelija. Hän oli myös suurin tukijani. Hän muutti elämäni ja uskoi minuun enemmän kuin uskoin itse itseeni. En voi uskoa, ettemme pääse enää nauramaan yhdessä, tekemään biisejä yhdessä tai nousemaan lavalle yhdessä. Toivottavasti hän tietää, miten paljon häntä rakastettiin”, Ellis kirjoittaa.

Strnadia ovat sosiaalisessa mediassa muistaneet myös muun muassa Machine Headin Robb Flynn, Triviumin Matt Heafy, Hatebreedin Jamey Jasta, ex-Dream Theater -rumpali Mike Portnoy ja Arch Enemyn Alissa White-Gluz.

”Todella surullista kuulla, että Trevor on kuollut. Todella kamalaa. Hän oli todella mukava kaveri. Hän oli mukana podcastissani noin 10 kuukautta sitten ja puhui hyvin avoimesti kamppailustaan masennuksen kanssa. Tämä on surullinen päivä metalliyhteisölle”, Robb Flynn kirjoittaa Twitterissä.

MIELI ry:n kriisipuhelin auttaa numerossa 09 2525 0111 ja päivystää kellon ympäri.