Mustasch-yhtyeen riveissä kunnon myllerrys: vain nokkamies jatkaa, muu miehistö kokonaan vaihtoon

"En lopeta koskaan!" julistaa laulaja-kitaristi Ralf Gyllenhammar.
6.2.2023 09:53

Ruotsin suurimpiin rockyhtyeisiin kuuluva, Suomessakin suurta suosiota nauttivan Mustaschin kokoonpano on kokenut äkillisiä ja kokonaisvaltaisia muutoksia. Yhtyeen some-kanavissa julkaistiin eilen (5.2.) tiedote, jonka mukaan bändin neljästä jäsenestä kaikki laulaja-kitaristi Ralf Gyllenhammaria lukuun ottamatta ovat eronneet.

”David Johannesson, Robban Bäck ja Stam Johansson ovat päättäneet lähteä Mustaschista tavoitellakseen muita uramahdollisuuksia. Haluamme kiittää kaikkia faneja, ystäviä ja perheitämme näistä vuosista. Olemme äärimmäisen kiitollisia kaikesta tuesta. Emme aio antaa muita lausuntoja asiasta. Kippis!” muun muassa yhtyeen Facebook-sivuilla kerrotaan.

Bändin virallisissa tiedotuskanavissa ei ole kerrottu aiheesta sen enempää, mutta Ralf Gyllenhammar kertoi omalla Instagram-sivullaan, ettei aio heittää pyyhettä kehiin vaan jatkaa eteenpäin uudella miehistöllä. Laulaja-kitaristi sanoo ruotsalaisesta Bonafide-yhtyeestä tuttujen Pontus Snibbin, Martin Ekelundin ja Niklas Matssonin hyppäävän kelkkaan ainakin toistaiseksi.

”Stam, David ja Robert päättivät lähteä. Minä en lopeta koskaan!” Gyllenhammar kirjoittaa Instagramissa jakamansa kuvan saatteeksi.

Lisää luettavaa