Santa Cruz on täällä taas! Uusi single And They Prayed on My Downfall ennakkokuuntelussa Soundissa

1.6.2023 15:00

Santa Cruz iskee jälleen! Kitaristi-laulaja Archie Cruzin johtama rymyryhmä julkaisee huomenna 2. kesäkuuta upouuden biisin nimeltä And They Prayed on My Downfall, mutta istu ja ihmettele: Soundin yleisö pääsee tarkastamaan biisin jo näin päivää etuajassa. Pistä siis saman tien Soundcloud-soitin päälle alapuolelta ja ota selvää, mitä Archie on tällä kertaa puuhannut.
.
”Santa Cruzissa on nyt kova porukka kasassa, ja valmistellaan kaikessa rauhassa tulevaa. Sinkku And They Prayed on My Downfall on hyvä esimerkki siitä, mitä tuleman pitää”, Archie Cruz viestittää. Eli modernin metallisoundin suuntaan ollaan yhä tiukemmin menossa – sellaista on ainakin kosolti tarjolla uudella biisillä.
.
Yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmia julkistetaan varmasti tässä kesän mittaan, joten kannattaa pitää korvat auki, mikäli Santa Cruzin puuhat kiinnostavat. Facebookissa orkesteri pitää majaa täällä ja Instagramissa täällä. Yhtyeen ikiomat verkkosivut puolestaan löytyvät täältä. Keikoista, levyistä ja muista systeemeistä ilmoitetaan sitten aikanaan näissä osoitteissa, joten pistä seurantaan!
.

Lisää luettavaa