System of a Down -basistin sivuprojekti esittäytyy debyyttisinglellään – Tältä kuulostaa Seven Hours After Violet

13.6.2024 10:46

System of a Downin basisti Shavo Odadjian on julkaissut uuden Seven Hours After Violet -yhtyeensä ensimmäisen singlen. Kappale tottelee nimeä Paradise ja yläpuolelta löydät biisin kylkeen tehdyn musiikkivideon.

”Olen tehnyt musiikkia yli 30 vuotta. Halusin palata juurilleni ja tehdä jotain todella raskasta mutta melodista. Ennen tätä bändiä kaikki sivuprojektini ovat olleet jotain muuta kuin hevimusiikkia. Pysyin siitä kaukana, koska System of a Down on heviä. Seven Hours After Violetin kohdalla luovuin siitä pyrkimyksestä ja tein sitä, missä olen parhaimmillani. Ensimmäistä kertaa ajattelin, että teen jotain mistä itse pidän, ihan sama mitä muut ajattelevat. Se oli vapauttavaa”, Odadjian kertoo.

Odadjianin lisäksi yhtyeessä vaikuttavat Left to Suffer -laulaja Taylor Barber, Winds of Plague -kitaristi Michael Montoya, kitaristi Alejandro Aranda sekä Winds of Plague -rumpali Josh Johnson. Parhaillaan debyyttialbumiaan työstävä yhtye tekee ensimmäisen keikkansa lokakuussa San Bernandinon Mayhem-festivaaleilla.

Lisää luettavaa