Artisti: System Of A Down

Yksi pieni sanoitusrivi näytti hetken hajottavan koko System of a Downin, muistelevat Serj Tankian ja Rick Rubin

Pienestä se on kiinni, kun aletaan kunnolla taiteilla! Loudwire uutisoi Rick Rubinin ja Serj Tankianin yhteisestä jutustelusessiosta Rubinin podcastissa, ja keskustelunaiheeksi nousi myös eräs hupaisa muisto System of a Downin Toxicity-albumin (2001) levyttämisen ajoilta. Rubin päivittelee, miten yksi onneton sanoituspätkä näytti hajottavan koko bändin.

Serj Tankian jälleen vauhdissa: uusi video näyttää, miten armenialaisilla tuli mitta täyteen vuonna 2015

Serj Tankian tarjoilee kannattajilleen jälleen uutta nähtävää. System of a Down -laulajan Elasticity-soolo-ep on nyt julki, ja julkaisun kappale Electric Yerevan on saatettu videomuotoon. Katso tuore musiikkivideo alempaa.

Repivätkö poliittiset riidat System of a Downin kahtia? Serj Tankian kommentoi suhdettaan republikaaneja kannattavaan John Dolmayaniin

Metallisivustojen vakiopuheenaiheeksi on muodostunut merkillinen ristiriita System of a Downin riveissä. Yhtyeessä kun on mukana vastakkaisten poliittisten äärilaitojen edustajia, kun laulaja Serj Tankian on liberaali demokraattien kannattaja ja rumpali John Dolmayan on vastaavasti kerännyt huomiota Donald Trumpia ja republikaaneja arvostaville somepäivityksillään.

System Of A Down -rumpali kritisoi internetin cancel-kulttuuria – ”Todella tuhoavaa”

Monet artistit kuten esimerkiksi Nick Cave ja Corey Taylor ovat kritisoineet netissä yleistynyttä tuomitsemiskulttuuria (josta englanninkielisissä medioissa käytetään termiä cancel culture), jossa yleensä julkisuuden henkilö asetetaan väärien tai ”väärien” sanojensa tai tekojensa vuoksi boikottiin. Tällä tavoin voidaan hyvin tehokkaasti katkaista isonkin tähden uran. Kritiikkiä aiheuttaa ennen kaikkea se, miten pitkälle poliittista korrektiutta nykyään viedään ja miten alkujaan hyvää tarkoittanut cancel-kulttuuri on kääntynyt itseään vastaan ja…