Artisti: System Of A Down

Suomessa tykitellään taas – väsymätön Youtube-nikkari näyttää, miltä SOAD kuulostaisi stoner-versiona

Kotimainen Moonic Productions on pysytellyt aktiivisena Youtubessa. Tuotantoyhtiön jäsen nimeltä Otu julkaisee sosiaalisessa mediassa kaikenmoisia väännöksiä ja kokeiluja, joissa tavallisesti testataan, miltä joku artisti tai biisi kuulostaisi totutusta poikkeavana sovituksena. Tällä kertaa kokeilussa on, miten System of a Down mahtaa toimia Kyuss-henkisenä versiona. Kuuntele alta, ammattitaidolla tehtyä kamaa!

Millaista on kiertää Guns N’ Rosesin, Rainbow’n tai System of a Downin kanssa? Suomalaiset keikka-ammattilaiset kertovat

Suomalainen musiikkivienti on saavuttanut mittavaa menestystä koko vuosituhannen ajan. Samalla kun kirkkaat parrasvalot ovat kohdistuneet Nightwishiin, HIMiin, Children Of Bodomiin ja moneen muuhun, täkäläiset maailmallakin arvostetut valo- ja äänialan huippuammattilaiset ovat saaneet tehdä reissutöitä kaikessa rauhassa. Tässä tarinassa kansainvälisestä matkastaan kertovat Anne Weckström, Paavo Kurkela, Ari Arvola ja Pasi Hara. Heidän ammattitaitoonsa ovat vuosien saatossa luottaneet muun muassa Guns N’ Roses, System Of A Down, Tool, Mayhem, Carcass, Ritchie Blackmore’s Rainbow, Arch Enemy ja Sabaton.