Tonttulakki päähän ja torille! Hanoi Rocksin musiikkia mukana Marvel-supersankarien jouluspesiaalissa

Ohjaaja James Gunn on ennenkin käyttänyt fanittamansa bändin musiikkia tuotannoissaan.
23.11.2022 14:40

Tulevana perjantaina (25.11.) ilmestyy Disney Plus -suoratoistopalveluun Marvelin The Guardians Of The Galaxy Holiday Special, jossa kosmiset supersankarit viettävät joulua. Suositun elokuvasarjan kolmevarttisen spesiaalin on ohjannut tuttuun tapaan James Gunn, joka tunnetaan suurena rockmusiikin ystävänä ja kaverina, joka nostaa elokuviensa soundtrackeille runsaasti klassikoita ja unohdettuja helmiä.

Nyt Gunn on julkistanut Twitterissä jouluspesiaalin soundtrackin, joka on täynnä klassisia rockmaailman joululauluja. Mukana on totta kai The Poguesin ja Kirsty MacCollinin Fairytale Of New York sekä muun muassa The Smashing Pumpkinsin Christmastime sekä Low’n Just Like Christmas. Suomalaisittain erityisen merkillepantavaa ja ilahduttavaa on se, että joukkoon iloiseen on nostettu myös Hanoi Rocksin Dead By X-Mas. Ei kai tässä auta kuin laittaa tonttulakki päähän ja painella torille!

Tämähän ei ole ensimmäinen kerta, kun Hanoi Rocksin faniksi tunnustautunut Gunn on käyttänyt suomalaisrokkarien musiikkia tuotannoissaan. Hanoi Rocksia ollaan kuultu myös Gunnin HBO:lle tekemässä Peacemaker-sarjassa, jonka päähenkilö myös julistaa Hanoin olevan ”kaikkien aikojen paras bändi”.

Lisää luettavaa