Vaikka Zakk Wylde ja Dimebag Darrell olivatkin läheisiä ystäviä, eivät kitarasankarit ihme kyllä koskaan jamitelleet keskenään – ”Miksi olisimme?”

Wylden mukaan kaksikko piti mieluummin hauskaa virvoitusjuomien äärellä.
25.5.2023 20:30

Edesmennyt Pantera-kitaristi Dimebag Darrell ja Black Label Societysta sekä Ozzy Osbournen soolobändistä tuttu Zakk Wylde olivat erittäin läheisiä ystäviä. Ei ole siis ihme, että kun Pantera viime vuonna teki paluun lavalle, hyppäsi juuri Wylde Darrellin saappaisiin. Tuoreessa Guitar World -lehden haastattelussa Wylde kuitenkin toteaa, että vaikka he olivatkin Darrellin kanssa hyvin läheisiä, eivät kitarasankarit ihme kyllä koskaan jamitelleet keskenään.

”Ehei. Miksi olisimme? Katsotaanpas… Voisimme olla irkkupubissa nauramassa itsemme kipeiksi tai voisimme paiskia hommia ja tehdä musaa. Hmmm… Eiköhän irkkupubi vie voiton!” Wylde nauraa.

Toki asialle on myös ihan muitakin syitä, Wylde lisää.

”Vakavasti puhuen, ei meillä ollut sellaiseen aikaa. He asuivat Teksasissa, minä Kaliforniassa. Aina kun tapasimme, halusimme vain pitää hauskaa”, kitaristi toteaa.

”Kun aloimme hengata yhdessä, ryyppäsimme. Mutta suurin osa juopottelusta tapahtui puhelimen äärellä. Saatoimme roikkua puhelimessa tuntikausia samalla ryypiskellen. Nauroimme vedet silmissä toistemme jutuille. Jokainen hetki jonka vietimme yhdessä oli aivan hulvatonta, puhdasta komediaa.”

Pantera, jonka nykyinkarnaatiossa vaikuttavat Wylden lisäksi Phil Anselmo, Rex Brown sekä Anthrax-rumpali Charlie Benante, nähdään Hyvinkään Rockfestissä torstaina 8. kesäkuuta.

Lisää luettavaa