Bruce Springsteenin kiertue-elämää seuraava dokumentti tulossa suoratoistettavaksi

15.5.2024 08:22

Bruce Springsteen ja yhtyeensä The E Street Band on tunnettu kovina keikkajyrinä jo vuosikymmenien ajan. Tuore Thom Zimnyn (The Gift: The Journey of Johnny Cash, Springsteen on Broadway, Willie Nelson & Family, Sly) dokumentti Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band päästää katsojat kulissien taakse ja näkemään lähietäisyydeltä mammuttikeikkoihin valmistautumisen eri vaiheita aina settilistan laatimisesta bänditreeneihin. Road Diary -dokumentti on tulossa Hulu- ja Disney+ -suoratoistopalveluihin lokakuussa. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä tätä kirjoittaessa ole.

Työn alla on myös näytelty elokuva, jossa seurataan Springsteeniä työstämässä vuoden 1982 Nebraska-albumiaan. Elokuvan ohjaa Scott Cooper (Crazy Heart, Black Mass) ja Springsteenin rooliin on kiinnitetty The Bear -sarjasta Emmy-palkinnon pokannut Jeremy Allen White. Elokuvan kuvaukset alkavat syksyllä.

Parhaillaankin kiertueella oleva Bruce Springsteen ja The E Street Band nähdään kesällä myös Suomessa. Pomo yhtyeineen konsertoi Helsingin Olympiastadionilla 12. heinäkuuta.

Lisää luettavaa