Artisti: Bruce Springsteen

Millainen on Bruce Springsteenin Harry Potter -leffaan tekemä biisi, jota ei kelpuutettu mukaan? Kuuntele

Bruce Springsteenin I’ll Stand By You Always -kappale on viimein löytänyt kodin. Bruce sävelsi laulun Pitchforkin mukaan alun perin Harry Potter ja Viisasten kivi -elokuvaan, mutta syystä tai toisesta kappaletta ei huolittu sen soundtrackille. Merkillinen homma, sillä Springsteen on aivan oikeassa todetessaan, että biisi on aivan hyvä. Kuuntele vaikka itse yläpuolelta.

”Kukaan meistä ei selviä täältä ehjin nahoin” – Bruce Springsteen kohtalokkaana uudella videolla

Bruce Springsteenin uusi trailerivideo osoittautuu perustraileria kiinnostavammaksi tapaukseksi. Siitähän ei ole kuin muutama viikko, kun masennuksesta kärsinyt laulaja David Berman poistui omaehtoisesti tästä maailmasta. Myös Springsteen on kertonut julkisesti kamppailustaan masennusta vastaan, ja miehen puheesta on helppo aistia sellaista vilpittömyyttä, että myös Bruce on joutunut painimaan hyvin synkeiden ajatusten kanssa.

Bruce Springsteeniltä uusi video – Tucson Train kulkee kuin päiväuni aurinkoisena kesäpäivänä

Bruce Springsteen promotoi tulevaa Western Stars -albumiaan jälleen uudella videolla. Videokappaleeksi on valikoitunut Tucson Train, joka edustaa Pomon tuotannon pehmeämpää puolta – kauniit jousi- ja puhallinosuudet tuovat biisiin kuin lempeän kesätuulen fiilistä. Katso Thom Zimnyn ohjaama teos yläpuolelta.