Huomio! Kingston Wallin musiikkia pääsee keväällä fiilistelemään komeissa puitteissa

25.2.2024 10:00

Nyt tulee todella iloisia uutisia sekä niille, jotka näkivät vuonna 2019 Jukka Jyllin, Sami Kuoppamäen ja Von Hertzen Brothersin Kingston Wall -performanssin, että niille, jotka jäivät tästä ilonpidosta paitsi. Kokoonpanon kiertue päättyi tuolloin kahteen keikkaan Helsingin Kulttuuritalolla, ja nyt näiden iltojen aikana kuvattu keikkatallenne tuodaan yleisön nähtäväksi elokuvateatteriin. Vahvasti hyvä!

Liki kaksituntinen taltiointi esitetään Lasipalatsin juuri remontoidussa Bio Rexissä torstaina 28. maaliskuuta eli tasan viisi vuotta keikkojen jälkeen. Esitysten liput tulevat myyntiin Petri Wallin 55-vuotissyntymäpäiväjuhlien jälkeisenä aamuna eli maanantaina 26. helmikuuta. Pääsylipun hinta on Petri Wallin syntymäpäivän mukaisesti 25,02 euroa.

”Kun viisi vuotta sitten tämä pienessä piirissä spontaanisti pulpahtanut idea Peten merkkipäivän juhlistamiseksi kasatusta keikasta ’lähti lapasesta’, niin varsin nopeasti tuli olo, että tästä tulee jotain erityistä! Niinpä päätimme kutsua klubirundin päätöskeikoille Kultsalle kaikki tuntemamme kuvaajaystävät ja antaa kameroiden laulaa. Materiaali jäi pitkäksi aikaa muhimaan kovalevyille, mutta viime syksynä päätimme tarttua tuumasta toimeen”, Kie von Hertzen kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Meininki tuntui edelleen todella freesiltä, ja kundien kanssa nousi hauska ajatus juhlistaa tämän projektin parissa nyt vielä Peten 55-vuotissynttäreitäkin. Mennään yhdessä KW-fanien kanssa suuren maailman malliin elokuvateatteriin tsekkaamaan koko pläjäys! Paras paikka tähän on ehdottomasti Bio Rex, joka sattui valitettavasti olemaan remontissa Peten synttäripäivänä 25. helmikuuta, mutta Kultsa-keikkojen vuosipäivänä maaliskuussa se on käytössä ja varattu nyt meille!”

Keikkatallenteen esitykset järjestetään 28.3. kello 17 ja 19.45. Pääsylippujen ennakkomyynti hoidetaan Bio Rexin myyntikanavissa.

Lisää luettavaa