Aihe: Quiz

Suuri Iron Maiden -visailu käyntiin – kuinka hyvin tunnet Powerslave-klassikkolevyn salat?

Iron Maidenin iki-ihana Powerslave julkaistiin 3. syyskuuta 1984. Julkaisemme nyt levyn juhlapäivän kunniaksi kymmenkohtaisen kyselyn, jonka avulla itse kukin voi tarkistaa, miten hyvin tämän klassikkoalbumin taustat on opiskeltu. Mukana on jokunen helppo nakki, mutta pari kysymystä saattaa saada Maiden-fanaatikotkin ainakin hetkeksi raapimaan päätään. Kokeile onneasi alempana!

Children of Bodom nähdään tänään jättikeikalla Helsingissä – testaa, kuinka hyvin tunnet metallijätin vaiheet

Children of Bodom esiintyy tänään uransa suurimmalla Suomen-keikalla Helsingin Kaisaniemen puistossa. Julkaisemme ison konsertin kunniaksi kymmenkohtaisen Bodom-visailun, jonka avulla voi testata, kuinka hyvin yhtyeen tekemiset on tullut vuosien varrella opiskeltua. Siispä klikkaa alapuolelta kysymyspatteristo alulle ja kokeile onneasi!

Suuri suomalainen sanoituskysely: testaa, erotatko Martti Syrjän Gösta Sundqvistista!

Tänään on 17. toukokuuta. Tiedätkös, mikä tuossa asiassa on huomionarvoista? No se tietty, että tällä päivämäärällä on syntynyt kaksi kovaa suomalaista rocklyyrikkoa: Martti Syrjä ja Gösta Sundqvist. Syrjä päästi ensimmäisen parkauksensa vuonna 1959 ja nyttemmin edesmennyt Gösta 1957. Onneksi olkoon Martille, ja kova ikävä on Göstaa!

Mihin ne And Justice for Allin bassot katosivat? Testaa, tunnetko Metallican klassikkolevyn salat

Metallica tulee, oletko valmis? Metallijätti saapuu Suomeen taas ensi kesänä, jolloin orkesteri ottaa haltuun Kantolan tapahtumapuiston Hämeenlinnassa. Metallica, Ghost ja Bokassa konsertoivat raittiissa ulkoilmassa 16. heinäkuuta. Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä, Soundi on konsertin virallinen yhteistyökumppani.

Qstock sai ohjelmansa valmiiksi – 13 uutta kiinnitystä julki, aikataulut esillä, uusi olohuone-keikkakonsepti esittelyssä

Oulun Qstock tiedottaa saaneensa ohjelmansa valmiiksi. Pohjois-Pohjanmaan festariylpeyden viimeinen ulkomainen kiinnitys on brittiyhtye Dream State, jonka White Lies -single on soinut mukavasti radioasemilla ympäri Telluksen.