”Melkein kaikki, mitä teimme, olisi saanut meidät canceloiduksi nykypäivänä” – Slash pohtii Guns N’ Rosesin villiä menneisyyttä

30.1.2023 17:48

Uutta, Gibson-kitaravalmistajan kustantamaa kirjaansa promotoiva Slash ennätti hiljattain Yahoo Entertainmentin haastateltavaksi. Keskusteluun nousi mukaan myös tänä vuonna 35 vuotta täyttävä GNR Lies -ep (vai levy?) ja sen One in a Million -biisi, jonka sanoitukset aiheuttivat 1980-luvun loppusuoralla aikamoisen kohun. Slash tuumaa tämän kokemuksen jälkeen, että nykyään nuori Guns N’ Roses olisi pahoissa vaikeuksissa pahis-imagonsa vuoksi.

”Kun nyt asian mainitset, niin melkein kaikki, mitä teimme, olisi saanut meidät canceloiduksi nykypäivänä. Emme varmasti olisi pärjänneet hyvin tässä ilmapiirissä, ja tarkoitan tätä monella tasolla”, Slash sanoo.

”Monet senaikaiset asiat eivät olisi hyväksyttäviä tällä hetkellä. Onneksi meillä ei ollut internetiä silloin! Tämä olisi ollut ihan erilainen maailma. Mutta en siis mitenkään märehdi tuollaisia [One in a Million -kohu esimerkiksi] asioita. Sellaista se välillä on.”

Kun kitaravalmistajan teoksesta on kysymys, ei liene yllätys, että uudessa kirjassa keskitytään Slashin kitaroihin kaikenmoisten yksityiselämän sekoilujen sijaan. Mikäli Slashin ja Gibsonin yhteinen rakkaustarina kiinnostaa, aiheesta voi kuulla lisää esimerkiksi tästä videosta.

Lisää luettavaa