Artisti: Slash

Mies, hattu ja kitara – Mr. Saul ”Slash” Hudson näyttää olevan yhä kovassa soittovireessä

Slash pysyttelee kiireisenä soolobändinsä kanssa. Viime vuonna julkaistiin Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators -kokoonpanon kolmas albumi Living the Dream, ja saagaa jatketaan syksyllä Living the Dream Tour -keikkataltioinnilla. Konserttielokuva julkaistaan dvd- ja Blu-ray -formaateissa 20. syyskuuta.

Slash sen vahvistaa: yhteenpalannut Guns N’ Roses on jo aloittanut uuden materiaalin työstämisen

Siitä saakka kun Guns N’ Rosesin voimahahmot Axl Rose, Slash ja Duff McKagan löivät hynttyynsä uudelleen yhteen vuonna 2015, on orkesterilta odotettu uutta materiaalia kuin kuuta nousevaa. Tämä on epäilemättä huomattu myös bändin sisällä, McKaganin, Slashin ja rytmikitaristi Richard Fortuksen saadessa vastailla miltei jokaisessa vastaantulevassa haastattelussa kysymyksiin poppoon mahdollisista levytyssuunnitelmista. Kaverusten sävy on kuitenkin tähän saakka pysynyt suhteellisen ympäripyöreänä, mutta nyt asiaan on tullut muutos.

Nytpä tuli vastaan sellainen kaikkien aikojen parhaiden kitaristien listaus, että eihän tässä tiedä mitä ajatella

Radiokanava SiriuxXM:n Hair Nation -ohjelma tiedusteli hiljattain kuulijoiltaan kaikkien aikojen parhaita kitaristeja. Äänestys oli ja meni, ja tulokset julkistettiin viime perjantaina. Vastaavat listaukset herättävät aina tietenkin runsaasti keskustelua siitä, kenen olisi pitänyt olla mukana ja kenen ei, mutta tällä kertaa tulokset ovat kyllä sellaiset, että parran pärinää riittää varmasti vielä tavallistakin enemmän.

Tämähän menee kiintoisaksi: Guns N’ Roses -kitaristi intoilee AC/DC:n yhteenpaluusta – ”On mahtavaa, että Brian on jälleen mukana”

Tässä on nyt jo useampi kuukausi huhuiltu paitsi AC/DC:n paluusta levytyskantaan myös niin Cliff Williamsin, Phil Ruddin kuin Brian Johnsoninkin liittymisestä takaisin orkesterin riveihin. Puheiden tueksi on ollut esittää milloin valokuvia, milloin ääniteknikon tarinoita, mutta nyt Guns N’ Roses -kitaristi Slashkin on päättänyt heittää oman lusikkansa padalla kuumana porisevaan huhusoppaan.