Artisti: Slash

Kuullaanko tulevassa Terminator-elokuvassa uutta Guns N’ Rosesia? Slashilta kysyttiin aiheesta

Maailman musiikkimediassa alkoi hiljattain levitä huhu, että Guns N’ Roses olisi jälleen mukana Terminator-elokuvauniversumin kuvioissa. 1990-luvun alussa Gunnareiden You Could Be Mine -hitti oli näkyvästi mukana Terminator 2:ssa, ja molemmat osapuolet hyötyivät suuresti biisiin tehdystä musiikkivideosta, jota esitettiin MTV:llä liki puolen tunnin välein.

Mies, hattu ja kitara – Mr. Saul ”Slash” Hudson näyttää olevan yhä kovassa soittovireessä

Slash pysyttelee kiireisenä soolobändinsä kanssa. Viime vuonna julkaistiin Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators -kokoonpanon kolmas albumi Living the Dream, ja saagaa jatketaan syksyllä Living the Dream Tour -keikkataltioinnilla. Konserttielokuva julkaistaan dvd- ja Blu-ray -formaateissa 20. syyskuuta.

Slash sen vahvistaa: yhteenpalannut Guns N’ Roses on jo aloittanut uuden materiaalin työstämisen

Siitä saakka kun Guns N’ Rosesin voimahahmot Axl Rose, Slash ja Duff McKagan löivät hynttyynsä uudelleen yhteen vuonna 2015, on orkesterilta odotettu uutta materiaalia kuin kuuta nousevaa. Tämä on epäilemättä huomattu myös bändin sisällä, McKaganin, Slashin ja rytmikitaristi Richard Fortuksen saadessa vastailla miltei jokaisessa vastaantulevassa haastattelussa kysymyksiin poppoon mahdollisista levytyssuunnitelmista. Kaverusten sävy on kuitenkin tähän saakka pysynyt suhteellisen ympäripyöreänä, mutta nyt asiaan on tullut muutos.