Nikki Sixx kommentoi uuden Mötley Crüe -biisin ristiriitaista vastaanottoa – ”Kaikki ovat nykyään kriitikoita”

7.7.2024 13:44

Mötley Crüe -basisti Nikki Sixx kommentoi ruotsalaisen Rockklassikerin haastattelussa yhtyeen Dogs Of War -uutuuskappaleen saamaa vastaanottoa.

Ennen julkaisua Sixx kuvaili kieli tiukasti poskessa biisin olevan sekoitus countryä ja hip hopia.

”Kun teimme haastatteluja ja valmistauduimme singlen julkaisuun, sanoin Tommylle [Lee]: ’Pitäiskös…’, koska meiltä kyseltiin [uuden kappaleen soundista] jatkuvasti. Olen sarkastisin ihmisen jonka tunnen. Se ei aina välity twiiteistä tai vastaavista. Saimme paljon näkyvyyttä pilalla, ja sitähän se oli – pelkkä vitsi. Tuumin, että nykyään olemme aika kummallisessa tilanteessa. Media ei tarkistanut mitään, kukaan ei soitellut toimistoon ja kysynyt: ’Mitä on oikein meneillään? Heiltä on kuulemma tulossa uutta musikkia ja se kuulosta countryltä ja hip hopilta?’ Kaikki levy-yhtiössä ja manageriportaassa olisivat vain naureskelleet tyyliin ’lankesitte Nikkin pilaan.'”

”Mutta on ironista että noinhan nykyään lehtiin päästään. Ihmiset rakastavat negatiivisuutta. Se on mielenkiintoista. En halua osallistua siihen, mutta olihan tuo hauskaa… ihmiset näkevät jonkun jutun jota lypsää, ja se on ihan okei. On vain hyvä jos bändistä puhutaan, olipa se sitten positiivista tai negatiivista.”

Sixx kummastelee myös Dogs Of Warin ristiriitaista vastaanottoa.

”Tykkäsimme sen aikaansaamasta välittömästä reaktiosta, sillä sen perusteella ihmiset ainakin kuuntelivat”, Sixx sanoo. ”Elämme outoja aikoja, olipa kyse sitten sosiaalisesta mediasta tai uutisista, sillä kaikista on tullut kriitikoita. Kuulimme lyhyen ajan sisällä, että ’me rakastamme sitä’, ’me vihaamme sitä’, ’olette mennyttä’, ’olette keksineet itsenne uudelleen’, ’se kuulostaa Shout at the Devililtä’, ’se on perseestä’. Me vain istuskelimme ihmettelemässä, että ’kiva juttu, mutta emme varsinaisesti kysyneet mielipidettänne.’ Olemme vain artisteja tekemässä musiikkia ja kaikki on hyvin. Olen tyytyväinen biisiin. Tykkään siitä.”

Lisää luettavaa