Artisti: Nikki Sixx

Pearl Jam- ja Mötley Crüe -voimahahmot sanasodassa – Nikki Sixx: Pearl Jam on yksi historian tylsimmistä bändeistä

Pearl Jam -solisti Eddie Vedder keskusteli The New York Timesin haastattelussa 1990-luvun alussa tapahtuneesta murroksesta, jonka aikana ns. heviseipäät, spandex ja hiusspray vaihtuivat flanelliin, maihareihin ja vanhoihin perinnesoittimiin. Samassa yhteydessä mies heittää viiltävää kuittia Mötley Crüen suuntaan.

Mötley Crüen Nikki Sixx tekee yllättävän aluevaltauksen: työstää lastenkirjaa

Mötley Crüen tarinan värikkäin sanankääntein kertaava Törkytehdas-kirja on melkoinen paketti seksiä, huumeita, väkivaltaa, rasvaa, visvaa ja kaikenlaisia eritteitä, mitä nyt ihmisestä irtoaakaan. Kirja julkaistiin vuonna 2001, ja voi vain kuvitella, millainen poru siitä nousisi, mikäli kirja tulisi ensi kertaa julki nyt #metoo-liikehdinnän värittämällä 2020-luvulla. Tätä taustaa vasten on metka uutinen, että seuraavaksi Nikki Sixx työstää jotain aivan erilaista: kirjaa lapsille.

Andy McCoy kummastelee Nikki Sixxin tarinoita – ”Pelastin hänen henkensä, mutta juttujen mukaan hakkasin häntä pesäpallomailalla”

Andy McCoy palasi tuoreessa Laughingmonkeymusicin haastattelussa 1980-luvun puolivälin tapahtumiin. Tuolloin mies oli Lontoossa Mötley Crüe -basisti Nikki Sixxin kanssa asioimassa paikallisen huumediilerin tykönä. Sixx päätyi ottamaan reissussa yliannostuksen, mutta tarinat siitä mitä tämän jälkeen oikein tapahtui, poikkeavat toisistaan riippuen aina siitä, kuka kulloinkin on muisteluvuorossa.