Artisti: Mötley Crüe

Ensinäyttö: Liekinheittimiä ja verkkosukkahousuja – Mötikän videolla on moni asia kohdallaan

Mötikkä iskee jälleen! Kun oikea Mötley Crüe söi sanansa ja palasi jäähyväiskiertueensa jälkeen vielä uudelle rundille, suomalainen Mötikkä tekee saman. Tovi sitten tuli julki yhtyeen uusi single, nyt Soundin sivuilla saa ensi-iltansa biisiin tehty musiikkivideo ja myöhemmin on luvassa vielä pari keikkaakin. Perjantaina 20. joulukuuta nähdään Kuopion Henry’s Pubissa Mötikän paluukeikka ja 21. joulukuuta Helsingin On the Rocksissa puolestaan jäähyväiskeikka. Hyvä!

Mötikkä tulee, Mötikkä tappaa – vitsistä lähtenyt Mötley Crüe -tribuuttibändi esittelee ensimmäisen oman singlensä

Muistathan Mötikän? Tämä suomenkielisiä versioita Mötley Crüen hiteistä esittänyt orkesteri riemastutti suomalaisyleisöä jokunen aika sitten Tohtori Höpöolo -tykittelyllään, ja nyt orkesteri tuo kuultavaksi ensimmäisen oman singlensä. Kuinka ollakaan, julkaisu ajoittuu samalle ajankohdalle Mötley Crüen aktivoitumisen kanssa.

Mötley Crüe puuhaa kiertuetta, mutta Mick Marsilla on muitakin suunnitelmia ensi vuodelle

Niinhän siinä taas nähtiin, että vaikka bändi puhuisi miten vakuuttavin sanankääntein jäähyväisistä tai viimeisistä kiertueista, ei niihin penteleisiin ole luottaminen. Mötley Crüe vannoi ja vakuutti laittavansa hanskat naulaan vuosien 2014–15 ”viimeisen kiertueensa” jälkeen, mutta kuinka ollakaan, ensi vuonna bändi lähtee areenarundille Poisonin ja Def Leppardin kera. Saapa nähdä, miten esimerkiksi Slayerin ja Kissin eläköityminen sujuu.