Artisti: Mötley Crüe

Nikki Sixx kantaa huolta amerikkalaisten huume- ja mielenterveysongelmista – kantaa ottava video julki

Mötley Crüestakin tuttu Nikki Sixx tietää yhtä sun toista huumausaineista. Niinpä on helppo ajatella, että tämän videon viesti tulee sydämestä, kun miehen Sixx A.M. -yhtye julkaisi Yhdysvaltain opioidiongelmaa käsittelevän videon, johon on kirjattu useampikin hälyttävä tilastotieto. Katso pätkä yläpuolelta. Lisätietoja orkesterin puuhista löytyy esimerkiksi Facebookista.

Ensinäyttö: Liekinheittimiä ja verkkosukkahousuja – Mötikän videolla on moni asia kohdallaan

Mötikkä iskee jälleen! Kun oikea Mötley Crüe söi sanansa ja palasi jäähyväiskiertueensa jälkeen vielä uudelle rundille, suomalainen Mötikkä tekee saman. Tovi sitten tuli julki yhtyeen uusi single, nyt Soundin sivuilla saa ensi-iltansa biisiin tehty musiikkivideo ja myöhemmin on luvassa vielä pari keikkaakin. Perjantaina 20. joulukuuta nähdään Kuopion Henry’s Pubissa Mötikän paluukeikka ja 21. joulukuuta Helsingin On the Rocksissa puolestaan jäähyväiskeikka. Hyvä!

Mötikkä tulee, Mötikkä tappaa – vitsistä lähtenyt Mötley Crüe -tribuuttibändi esittelee ensimmäisen oman singlensä

Muistathan Mötikän? Tämä suomenkielisiä versioita Mötley Crüen hiteistä esittänyt orkesteri riemastutti suomalaisyleisöä jokunen aika sitten Tohtori Höpöolo -tykittelyllään, ja nyt orkesteri tuo kuultavaksi ensimmäisen oman singlensä. Kuinka ollakaan, julkaisu ajoittuu samalle ajankohdalle Mötley Crüen aktivoitumisen kanssa.