Noel Gallagher heitti Liam-veljelleen suoran haasteen Oasisin paluuseen liittyen: ”Soita minulle ja lakkaa twiittailemasta”

Noelin mukaan Liam ei tule ottamaan häneen yhteyttä, koska joutuisi muuten syömään lupauksensa bändin paluusta.
7.6.2023 15:14

Fanit ovat toivoneet Oasis-yhtyeen paluuta bändin hajoamisesta lähtien. Vuonna 2009 hajonneen bändin johtohahmojen eli Gallagherin veljesten välit ovat kuitenkin olleet jatkuvasti niin tulehtuneet, ettei paluu ole ollut edes lähellä. Liam Gallagher on kuitenkin viime aikoina puhunut haastatteluissa olevansa itse avoin reunionille ja sanonut Noel-veljensä olevan se, joka vastustaa yhteenpaluuta. Liam on myös jatkuvasti heitellyt Twitterissä Noelin suuntaan piikitteleviä kommentteja ja haastanut kitaristia edes yhteen reunion-keikkaan.

Noel Gallagheria haastateltiin hiljattain seattlelaisen KPNW-radion toimesta ja tämä käytti tilaisuutta hyväkseen heittämällä vuorostaan Liamille suoraan haasteen.

”Hänen täytyy soittaa minulle. Hänen täytyy saada joku ottamaan minuun yhteyttä, koska hän on jauhanut [reunionista] viimeiset 10 vuotta tai jotain”, Noel täräyttää.

”Hän ei halua sitä ja tietää, ettei kumpikaan meistä ole asiasta erityisen kiinnostunut. Tiedän, että hän ei sitä halua ja olen tyytyväinen siihen, mitä nyt teen. Asia ei liikuta minua suuntaan eikä toiseen. Mutta hän jaksaa jauhaa siitä. Okei, soita minulle sitten. Katsotaan, mitä sanottavaa sinulla on. Olet kehitellyt kaikenlaisia ihme kuvitteellisia ehtoja vuosien ajan ja sanonut, että se tapahtuu, nyt se tapahtuu, se on tulossa, blaa blaa blaa.”

”Jos katsot tätä nyt… Minä vittu haastan sinut soittamaan minulle. Haastan sinut soittamaan. Mutta et sinä soita, koska jos soitat ja minä sanonkin, että ’Se on itse asiassa hyvä idea, se voisi toimia’, sinulla tulee paskat housuun, koska se tarkoittaisi meidän pitäisi olla samassa huoneessa. Ja me molemmat tiedämme, miten siinä käy. Joten soita minulle. Soita minulle ja lakkaa twiittailemasta”, Noel puhuu suoraan veljelleen osoittaen kameraa sormellaan puheensa tehostamiseksi.

Vielä toistaiseksi Noelin puhelin ei ole soinut, vaan Liam on jatkanut somettamista ja kommentoinut veljensä haastattelua sarjalla twiittejä.

”Kaveri on ollut Amerikassa kaksi päivää ja hänestä on tullut Ric Flair. Haaste on heitetty! Kukkuu”, Liam naljailee.

”Kuule Noel, tiedän että luet Twitteriäni. Soita minulle, olen oikeasti huolissani sinusta. Me kaikki olemme. Et vaikuta omalta itseltäsi. Tule kotiin!”

Lisää luettavaa