Artisti: Oasis

”Voisin tosissani satuttaa sinua” – Liam Gallagher ajautui taas rajuun riitaan sosiaalisessa mediassa

Liam Gallagherilta ei puutu riitakumppaneita. Laulaja tölvii tietysti veljeään Noelia tämän tästä, mutta mies ei epäröi sivaltaa sanan säilällä muihinkin suuntiin, kun katsoo sen tarpeelliseksi. Viime päivinä Liam on käynyt vääntöä – hivenen yllättäen – Mark Laneganin kanssa, ja jos Laneganilta kysytään, kaksikko voisi hyvin siirtyä sanailusta fyysisen yhteenoton puolelle.

Noel Gallagher löysi arkistoistaan unohdetun Oasis-biisin – tässä se on, kaikkien näiden vuosien jälkeen

Taas löytyi koronaviruspilvestä jonkinlainen hopeareunus. Noel Gallagher kirjoittaa sosiaalisessa mediassa, että kotikaranteeni on tarjonnut hänelle viimein sopivasti aikaa käydä läpi arkistojaan, ja kuinka ollakaan, sieltähän tupsahti syliin kadonneeksi luultu Oasis-äänite. Noel päätti tuoda biisin saman tien julki, joten kuuntele tämä Don’t Stop -esitys alempaa. Ei yhtään pöllömpi tuotos!

Liam Gallagher tuskaisena Hampurissa – lopetti keikan kesken vain neljän biisin jälkeen

Tänään on maailman musiikkimedioissa näkynyt uutisia monenlaisista vaivoista ja vastuksista. Ensin tuli tietoja, että Five Finger Death Punchin kitaristi jättäytyy sivuun yhtyeen Euroopan-kiertueelta, ja nyt NME kertoo, että Liam Gallagher joutui lopettamaan 5.2. järjestetyn keikkansa kesken Saksassa.

Liam Gallagherilta kysyttiin, voisiko Oasis tehdä kauan odotetun paluunsa ensi vuonna – vastaus oli taattua Gallagher-laatua

Kylläpä se aika rientää. Oasiksen hajoamisestakin on kulunut jo kokonainen vuosikymmen. Vaikka Gallagherin veljesten välit ovat koko tämän ajan olleet vähintäänkin tulenaralla pohjalla, ei Liam Gallagher tunnu pääsevän millään entisen bändinsä haamua karkuun – sen verran usein mieheltä reunionin mahdollisuudesta kysellään.