Liam Gallagher väittää veljensä kieltäytyneen käsittämättömästä tarjouksesta koota Oasis paluukiertuetta varten

Mika Kirsi

Entinen Oasis-solisti Liam Gallagher vieraili hiljattain keskusteluohjelma The Jonathan Ross Show’ssa. Puheenaiheeksi nousi Oasis ja Gallagherin veljesten välit, sekä tietenkin brittirockin legendan mahdollinen paluu.

Independentin mukaan Liam kertoi veljensä kieltäytyneen 100 miljoonan punnan tarjouksesta koota Oasis paluukiertuetta varten.

”Mielestäni ongelma piilee meissä molemmissa, mutta todellinen onglema on siinä, että hän ajattelee ettei ongelma ole ainakaan hänessä”, Liam pohtii. ”Hän ajattelee, että olen molemmat ongelmat, vaikka olen vain puolet ongelmasta… Hänen täytyy ottaa vastuu ongelmasta, jonka jälkeen voimme mennä eteenpäin.”

Liam tuumailee, että veljekset voisivat mennä yhdessä The Great British Bake Off -kokkiohjelmaan selvittelemään välejään.

”Ehkä voisimme leipoa leipää tai kakkua ja heitellä toisiamme mansikoilla”, mies suunnittelee pilke silmäkulmassa. ”Ehkä kermasotaa, tai jotain sen suuntaista. Sehän alkaa kuulostaa hyvältä.”

Maaliskuussa Liam yritti houkutella veljeään jälleen kerran reunion-puuhiin.

”Ihan vakavissaan, monet pitävät minua vittupäänä, ja olenhan minä komea vittupää, mutta kun tämä [koronavirus] on selätetty, meidän täytyy koota Oasis helvetinmoista keikkaa varten!” mies kirjoitti Twitterissä. ”Hyväntekeväisyyttä varten. Kamoon Noel, voimme sen jälkeen palata takaisin hämmästyttävien soolouriemme pariin.”