Noel Gallagher sanoo Glastonburyn legendaarisen festivaalin ”menneen wokeksi” – ”Soittakaa vain biisinne ja häipykää”

5.7.2024 21:57

Noel Gallagher sanoo The Sunin haastattelussa, että perinteikäs Glastonbury on ”mennyt wokeksi” tapahtumaksi, missä ”idiootit heiluttelevat lippuja ja antavat poliittisia lausuntoja”.

”Älkää ymmärtäkö väärin, rakastan Glastonburyä”, Gallagher sanoo. ”Mutta se on mennyt vähän wokeksi, saarnaavaksi ja hyvesignaloinniksi. En pidä siitä musiikissa… bändit nousevat lavalle sanomaan, että ’hei, kyllä sota on sitten ikävää, eikö totta? Buuataan sodalle. Vitut konservatiiveista’, ja kaikkea tuollaista… se on sellainen juttu, että soittakaa vain biisinne ja häipykää.”

”Se on liikaa. Lahjoittakaa kaikki rahanne tarkoitukseen ja siinä se, lopettakaa asiasta jauhaminen”, Gallagher jatkaa. ”Sanotaan nyt vain, että maailma on vähän huonolla tolalla ja kaikki ovat pellolla Glastonburyssä. Onko siinä jokin ongelma? Ei minulla ainakaan… Ehkäpä jos on 18 ja keskiluokkainen, saattaa nähdä siinä ongelman… mutta mitä penskat Glastonburyssä voivat tehdä asialle?”

Gallagher ei tänä vuonna esiintynyt Glastonburyssä, mutta oli raporttien mukaan paikalla katsomassa eri artistien keikkoja.

Lisää luettavaa