Artisti: Noel Gallagher

Noel Gallagherin uuden singlen video on kuin tanssikohtaus Guy Ritchien rosvoelokuvista

Oletko miettinyt, mitä Noel Gallagher puuhaa nykyään? Tässä vastaus: entinen Oasis-johtaja julkaisi juuri uuden singlen nimeltä Blue Moon Rising, ja biisiin tehtiin samaan hengenvetoon myös musiikkivideo. Ainakin verkkotuottajalle tulee tästä teoksesta välittömästi mielleyhtymiä Snatchin ja Puuta, heinää ja muutama vesiperä -konnailun kaltaisiin Guy Ritchie -elokuviin, mikä on ihan positiivinen asia. Tee oma analyysisi yläpuolelta.

”Pidin äidistäni siihen saakka, kunnes hän synnytti Liamin” – Noel Gallagher lataa täyslaidallisen veljensä niskaan

Noel ja Liam Gallagherin välit ovat tunnetusti tätä nykyä varovaisestikin arvioiden vähintäänkin tulenarat. Noelin tuoreen The Guardianille myöntämän haastattelun perusteella tähän on myös turha odotella muutosta aivan lähiaikoina – sen verran tiukkaa tekstiä mies veljestään latelee.

Sessioita kerran elämässä -hengessä – Netflixin uutuussarja tarjoilee melkoista herkkua musiikin ystäville

Netflix on julkistanut uuden Once In a Lifetime Sessions -nimisen dokumenttisarjan. Sarjassa seurataan artisteja ja bändejä heidän luodessaan, esittäessään ja keskustellessaan musiikistaan eri studioissa ympäri maailman. Noel Gallagher, TLC, Moby sekä Nile Rodgers tähdittävät neljää ensimmäistä jaksoa ja toiset neljä jaksoa uusine tähtineen julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.