Artisti: Noel Gallagher

”Pidin äidistäni siihen saakka, kunnes hän synnytti Liamin” – Noel Gallagher lataa täyslaidallisen veljensä niskaan

Noel ja Liam Gallagherin välit ovat tunnetusti tätä nykyä varovaisestikin arvioiden vähintäänkin tulenarat. Noelin tuoreen The Guardianille myöntämän haastattelun perusteella tähän on myös turha odotella muutosta aivan lähiaikoina – sen verran tiukkaa tekstiä mies veljestään latelee.

Sessioita kerran elämässä -hengessä – Netflixin uutuussarja tarjoilee melkoista herkkua musiikin ystäville

Netflix on julkistanut uuden Once In a Lifetime Sessions -nimisen dokumenttisarjan. Sarjassa seurataan artisteja ja bändejä heidän luodessaan, esittäessään ja keskustellessaan musiikistaan eri studioissa ympäri maailman. Noel Gallagher, TLC, Moby sekä Nile Rodgers tähdittävät neljää ensimmäistä jaksoa ja toiset neljä jaksoa uusine tähtineen julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Noel Gallagher meni vähättelemään Englannin jalkapallomaajoukkueen MM-mahdollisuuksia keikallaan – fanien reaktio oli armoton

Englannin jalkapallomaajoukkue on jättänyt lukuisia historian mörköjä taakseen etenemällä neljän parhaan joukkoon parhaillaan meneillään olevissa Venäjän MM-kisoissa. Tämä on luonnollisestikin synnyttänyt melkoisen buumin jo muutoinkin jalkapallohulluilla saarilla, mutta aivan kaikki eivät ole tilanteesta aivan yhtä haltioissaan kuin toiset.