Ozzy Osbourne suunnittelee jo uutta levyä – ”Haluan tehdä vielä yhden albumin ja palata sitten tien päälle”

26.9.2023 21:28

Vuosi 2023 ei ole ollut helppo Ozzy Osbournelle. No More Tours 2:n osalta jouduttiin heittämämään hanskat tiskiin alkuvuodesta ja syksyllä mies on tarvinnut vanhojen vammojen leikkaushoitoa.

Metal Hammerin tuoreessa haastattelussa Pimeyden prinssillä on kuitenkin vaihteeksi positiivistakin kerrottavaa.

”Olen käynyt nyt kaikissa vaadituissa leikkauksissa, luojan kiitos”, Ozzy julistaa. ”Olo on ihan hyvä – tilanne junnasi pitkään paikoillaan. Ajattelin olevani jalkeilla jo muutama kuukausi sitten, enkä vain millään tottunut tähän tilanteeseen, jossa jotain on jatkuvasti pielessä. En voi kävellä vielä kunnolla, mutta en tunne enää jatkuvaa kipua ja selkärankani leikkaus meni loistavasti.”

Legenda katsoo tulevaan luottavaisin mielin, myös musiikin ja esiintymisen suhteen.

”Olen kuntoutumassa”, Ozzy sanoo. ”Olen tehnyt hiljattain pari levyä [Ordinary Man (2020) ja Patient Number 9 (2022)], mutta haluan tehdä vielä yhden albumin ja palata sitten tien päälle.”

Tätä tarkoitusta varten miehellä on kotistudio ja tarkoituksena on saada projektiin mukaan edelliset Ozzy-albumit tuottanut Andrew Watt.

”Olen juuri aloittelemassa sen parissa työskentelemistä, ja äänitykset ovat luvassa ensi vuoden alussa”, Ozzy kertoo. ”Haluan tehdä tämän kaikessa rauhassa!”

Muusikon kunto ei antanut harmillisesti myöten vierailla viikonloppuna Black Sabbath -baletin ensi-illassa, jossa paikalla olivat Tony Iommi, Geezer Butler ja Sharon Osbourne.

”Olisin antanut mitä tahansa päästäkseni katsomaan sitä [Sharonin] kanssa Birminghamiin. Se tuli vain liian aikaisin, en pystynyt matkustamaan”, Ozzy harmittelee.

Ozzy joutui aiemmin vetäytymään myös tulevasta Power Trip -tapahtumasta, mutta on tyytyväinen että tuuraajaksi saatiin Judas Priest.

”Se on loistavaa, Rob [Halford] on mahtava laulaja ja [Priest] on todella hyvä bändi”, Ozzy hehkuttaa. ”Hän on läheinen ystäväni ja yksi kaikkien aikojen parhaista rock-laulajista.”

Ozzyä itseään ei kuitenkaan tulla paikalla näkemään edes katsojan ominaisuudessa.

”Jos en pysty soittamaan, en oikeastaan edes halua olla paikalla. Ja tiedän, että siellä tuumattaisiin: ’Noniin, nostakaas Ozzy jalkeille!'”

Lisää luettavaa