Artisti: Ozzy Osbourne

Huonoja uutisia: Ozzyn ja Ian Gillanin bändeissä soittanut Bernie Tormé on ”äärimmäisen sairas”

Taas kantautuu synkkiä uutisia maailmalta. Blabbermouth uutisoi, että Randy Rhoadsin kenkiin Ozzy Osbournen yhtyeessä vuonna 1982 astunut Bernie Tormé ja joutunut sairaalahoitoon keuhkokuumeen vuoksi. 66-vuotiaan irlantilaiskitaristin tilanne on mitä ilmeisimmin vakava, koska miehen Facebook-sivuilla kerrotaan muusikon olevan ”äärimmäisen sairas” ja tehohoidossa.

Ozzy-tilannepäivitys: ”Hän on päässyt teho-osastolta ja hengittää jo itse”, sanoo Sharon Osbourne

Sharon Osbourne kertoi talk show’ssaan miehensä Ozzyn kuulumisia. Metallimaailma on tunnetusti seurannut huolestuneena Ozzyn vointia, kun 70-vuotias laulaja vietiin sairaalahoitoon sitkeän flunssan vuoksi. Lääkärit ilmeisesti pelkäsivät, että tauti saattaa yltyä keuhkokuumeeksi, mikä ei ole ikäihmiselle koskaan leikin asia.

Melkoinen superkokoonpano: entiset Iron Maiden-, Ozzy Osbourne- ja Judas Priest-muusikot löivät hynttyyt yhteen – kuuntele tästä

A New Revenge -niminen tuore laulu- ja soitinyhtye yhdistää entisen Judas Priest -laulaja Tim ’Ripper’ Owensin, Alice Cooperin ja Slashin yhtyeissä kannuksensa hankkineen kitaristi Keri Kellin, Diossa, Ozzy Osbournen yhtyeessä ja Whitesnakessa soittaneen basisti Rudy Sarzon sekä entisen Scorpions-rumpali James Kottakin.

Ozzy-päivitys: Jack Osbourne kommentoi isänsä tilannetta, Tony Iommi lähettää ystävälleen terveisiä

Kuten Soundissakin on uutisoitu, Ozzy Osbourne sairastui alkuvuodesta sen verran pahasti, että koko miehen Euroopan-kiertue jouduttiin siirtämään ja mies vietiin lopulta sairaalahoitoon. Tämä kaikki alkaa pikkuhiljaa herättää huolta: Ozzy on ollut viime kuukausina toistuvasti toipilaana, eikä se ole ikinä mikään olankohautuksella ohitettava asia, jos 70-vuotias ikäihminen otetaan sairaalahoitoon. Kun nyt ei sattuisi mitään pahempaa.