Raskasta joulua tiedottaa tulevista konserteistaan: Useita peruutuksia, keikat Ikaalisissa ja Seinäjoella toteutuvat

Peruutettujen listalla on muun muassa Helsingin Jäähalli.
23.11.2022 09:30

Perinteisen Raskasta joulua -kiertueen järjestäjänä toiminut RH Entertainment asetettiin konkurssiin vain muutama viikko ennen kiertueen alkua. Tämän johdosta koko kiertueen ylle on langennut epätietoisuuden varjo ja sen toteutumista joudutaan tarkastelemaan konsertti kerrallaan. Kiertueen ensimmäiset keikat saatiin järjestettyä suunnitelmien mukaan, mutta kaikista tulevista keikoista ei ole vielä varmuutta.

Eilen Raskasta joulua -kollektiivi tiedotti, että tämäniltainen (23.11.) konsertti Joensuussa on peruttu ja keikat Ikaalisissa (24.11.) ja Seinäjoella (25.11.) toteutuvat suunnitelmien mukaisesti. Nyt RH Entertainment tiedottaa some-kanavissaan, että marraskuun loput esiintymiset eli 26.11. Porin Karhuhallissa, 27.11. Helsingin Jäähallissa ja 30.11. Ylivieskan Kalajokilaakso-areenassa ovat myös peruttujen listalla.

Joulukuussa kiertueen on tarkoitus pistäytyä Oulussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Salossa, Espoossa, Kuopiossa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kotkassa, Jyväskylässä, Turussa, Raumalla sekä Tampereella, mutta näiden konserttien toteutumisesta ei vielä tätä kirjoittaessa ole takeita. Raskasta joulua ja RH Entertainment tiedottavat keikoista heti, kun asioihin saadaan varmuutta. Ajantasaisimmat tiedot löydät Raskasta joulua -kiertueen virallisilta sivuilta tai sosiaalisesta mediasta.

Peruuntuneille keikoille lippuja ostaneita pyydetään ilmoittamaan saatavistaan sähköpostitse konkurssipesälle.

Uutista päivitetty 23.11.2022: Lisätty tiedot Porin-, Helsingin- ja Ylivieskan-konserttien peruuntumisesta.

Lisää luettavaa