Tarina siitä, miten Owen Wilson sai elinikäisen all access -passin The Rolling Stonesin keikoille – ja menetti sen heti yhden keikan jälkeen

Wilson sanoo ymmärtävänsä, miksi hänen passinsa otettiin takaisin.
31.3.2023 09:03

Näyttelijä Owen Wilson, joka muistetaan muun muassa elokuvista Kuokkavieraat, Starsky & Hutch, Zoolander ja The Royal Tenenbaums, vieraili hiljattain James Cordenin keskusteluohjelmassa yhdessä Jeff Goldblumin kanssa. Goldblumin The Mildred Snitzer Orchestra julkaisi juuri kolmannen albuminsa, jonka tiimoilta keskustelu ajautui musiikkiin ja Corden kysyi kaksikolta, mikä on ollut heidän elämänsä isoin ”rock ’n’ roll” -hetki. Goldblum kertoo muun muassa soittaneensa pianoa Aerosmithin keikalla ja tavanneensa Keith Richardsin.

Tämän kuultuaan Wilson kertoo oman tarinansa, joka liittyy myös Rolling Stonesiin. Wilson kertoo lähteneensä ystävänsä kanssa katsomaan Rollareiden keikkaa Argentiinassa ja koska tämä ystävä oli läheinen tuttava Mick Jaggerin kanssa, kaksikko sai laminoidut, elinikäiset all access -passit. Tästäkös vekkuli näyttelijä innostui – tosin ”kohtalokkain” seurauksin.

”Haahuilin ympäriinsä ja kokeilin, että pääseekö tällä todella kaikkialle. Menin joka paikkaan eikä kukaan estellyt. Yhtäkkiä päädyin paikkaan lavan reunalle, mistä näin Mick Jaggerin suoraan”, Wilson kertaa.

”Katselin häntä siinä ja yhtäkkiä Jumpin’ Jack Flashin aikana hän ryntäsi minua kohti. Kävi ilmi, että paikka, missä seisoin, olikin osa lavaa. Jäädyin paikalleni ja yritin olla mahdollisimman huomaamaton. Sitten Jagger lähti muualle ja kuulin takaani huudon: ’Pois sieltä! Liikettä! Et saisi olla siellä!'”

Seuraavana aamuna näyttelijä sai puhelun Jaggerin turvallisuustiimiltä.

”He kysyivät, onko minulla vielä se passi tallella? Kyllä on, vastasin. Hyvä, me tulemme hakemaan sen takaisin!” Wilson nauraa.

”Mutta ymmärrän kyllä. [Jagger] on siellä vetämässä show’ta eikä hän kaipaa sinne ketään typerystä pyörimään jalkoihin ja häiritsemään häntä.”

Lisää luettavaa