Artisti: The Rolling Stones

Pitäisikö Rolling Stonesin lopettaa Charlie Wattsin kuoleman myötä? Mick Jagger kommentoi aihetta

Kun Charlie Watts kuoli 24. elokuuta, moni ajatteli Rolling Stonesin tulleen pitkän matkansa päähän. Wattsin ryhdikäs ja tunnistettava soittotyyli oli merkittävä osa Rollareiden soundia, ja kun yhtyeen jäsenet alkavat kaikki olla liki kahdeksankymppisiä, nyt voisi olla sopiva sauma päästää vanha sotaratsu eläkkeelle. Vaan kuinka ollakaan, Rollarit pestasivat Wattsin tilalle sessiomieheksi Steve Jordanin ja suuntasivat Yhdysvaltain-kiertueelle.

Mick Jaggerilta tiedusteltiin, onko Rolling Stonesin taru päättymässä – ”Minulta on kyselty asiasta 31-vuotiaasta asti”

Rolling Stonesin tulevaisuudella on spekuloitu jo vuosikymmeniä, mutta rumpali Charlie Wattsin hiljattainen menehtyminen on kiihdyttänyt arvuuttelut yhtyeen jatkon suhteen suoranaisiin ennätyslukemiin. Osa nettikeskustelijoista on toivonut yhtyeen laittavan pillit pussiin välittömästi, toiset taas kannustavat veteraaneja jatkamaan niin kauan kuin vain virtaa riittää.

Rolling Stones soitti ensimmäisen keikkansa ilman Charlie Wattsia – vertailu käyntiin, miten bändi toimii nykyään?

Yksi on joukosta poissa, tulee ensimmäiseksi mieleen, kun tätä keikkaäänitettä katselee. Rolling Stones esiintyi maanantaina yksityiskeikalla Gillette Stadiumilla Massachusettsin Foxborossa, ja tämä oli samalla ensimmäinen keikka, jonka rockjättiläinen soitti ilman 24.8. menehtynyttä Charlie Wattsia. Siispä miten homma sujui?