Artisti: The Rolling Stones

Arvaa, kumpi tienaa enemmän keikasta vuonna 2019: Iron Maiden vai Backstreet Boys?

Billboard julkaisi jälleen uuden Boxscore-listan, ja taas yleisö pääsee kurkkimaan, millaisia tuloja musiikkimaailman silmäätekevät saavat konserteistaan. Boxscore on siis lista, jolle kasataan keikkapaikkojen antamia lukuja siitä, montako lippua johonkin tapahtumaan on myyty ja mihin hintaan. Lopullinen summa on tietysti bruttotuloa ja ennen kuin artisti saa oman osuutensa, rahoista vähennetään manageriportaan ja kiertuehenkilökunnan kulut sun muut sellaiset.

The Rolling Stones tarjoili kuulijoilleen jälleen harvinaista herkkua – yhtye esitti naftaliinissa 29 vuotta lojuneen singlen

Legendaarinen The Rolling Stones esiintyi New Jerseyn MetLife Stadiumilla maanantai-iltana. Setin kolmannen kappaleen jälkeen nokkamies Mick Jagger katsahti yleisöön ja kysyi: ”Onko kukaan ylittänyt kahta jokea tänne tullessaan? Onko kukaan Queensistä? Manhattanilta? Westchesteristä? Staten Islandilta? Bronxista? Hartfordista? Ketään New Jerseystä? Aiomme esittää jolloin häilyvällä tavalla paikallisen kappaleen. Sen nimi on Harlem Shuffle.”