Tehtiin silein etä tyhmästi näytety kikkeiä – Tommy Lee kommentoi kullikuvakohuaan

23.8.2022 08:31

Elokuun alkupuolella nousi sosiaalisessa mediassa aikamoinen hulabaloo, kun Tommy Leen Instagram-tilille ilmestyi pyytämättä ja yllättäen kuva rumpalin miehisestä elimestä. Tapaus hämmensi siksikin, että siitin sai komeilla Instagramissa tuntitolkulla, ja tietysti sitäkin vähän ihmeteltiin, miksi muusikko halusi kuvan ylipäätään julkaista. Kaikenmoinen meemitehtailu lähti joka tapauksessa käyntiin saman tien.

Nyt Consequence uutisoi, että Tommy Lee kommentoi jupakkaa 21. elokuuta Texasin San Antoniossa järjestetyllä Mötley Crüen keikalla. Muusikko kuittasi tapauksen takuuvarman Mötley-henkiseksi kännisekoiluksi.

”Pari viikkoa sitten meillä oli parin viikon tauko kiertueelta, ja minulla lähti putki päälle. Vedin hirveät perseet, riisuuduin alasti ja julkaisin kuvia kullistani”, Tommy Lee kertoi ja yllytti sitten yleisöä:

”Tavallisesti olen tissimies, haluan nähdä tissejä. Tänään annetaan kuitenkin tasavertaiset mahdollisuudet kaikille. Tänään haluan nähdä kaikkien kullit. Vetäkää vehkeenne esiin, antaa mennä.”

Näin lausui suuri ajattelija Tommy Lee 21.8.2022 Yhdysvaltain kauniissa San Antoniossa. Sattuuhan sitä, rapatessa roiskuu ja niin edelleen. Ehkä voimme jatkaa tämän tiedon varassa nyt muiden asioiden pariin.

Lisää luettavaa