Voisiko nykymuotoinen Pantera julkaista uutta musiikkia? Kyllä, mutta yhdellä ehdolla, toteaa Zakk Wylde

23.2.2024 22:03

Kitaristi Zakk Wylde ei sulje pois nykymuotoisen Pantera-nelikon tekemän uuden musiikin mahdollisuutta, mutta miehellä on yksi ehto sen julkaisulle.

”Mielestäni sitä [bändiä] pitäisi silloin kutsua joksikin muuksi”, Wylde toteaa SiriusXM-radiokanavan Trunk Nation -ohjelman haastattelussa, josta uutisoi Blabbermouth. ”Pantera koostuu noista neljästä kaverista, eikä sitä voi korvata.”

Kun Wyldeltä kysytään, olisiko hän kuitenkin kiinnostunut luomaan uutta materiaalia, vastaus on myöntävä.

”Joo. Täytyy kuitenkin ensin päästä sille sillalle ennen kuin voimme ylittää sen”, Wylde tuumailee. ”Mutta toistaiseksi me neljä juhlistamme sitä, mitä [klassinen kokoonpano] loi.”

”Miten sitä voisi kutsua Panteraksi ellei kyse ole jo olemassaolevasta materiaalista jonka me vain äänitämme — jotain demoja tai vastaavaa, mutta kuitenkin noiden kundien kirjoittamaa matskua”, kitaristi jatkaa. ”Mutta mitä uusiin kappaleisiin tulee, sitä täytyy sitten kutsua joksikin muuksi.”

Pantera teki paluun vuonna 2022 Phil Anselmon ja Rex Brownin johdolla. Edesmenneitä Abbottin veljeksiä kokoonpanossa paikkaavat Wylde ja Charlie Benante.

Lisää luettavaa