Metallimieskin saa itkeä – Nyt tulee Vain kuolemaa! | Soundi

Metallimieskin saa itkeä – Nyt tulee Vain kuolemaa!

Kansan syviä rivejä itkettänyt Vain elämää -viihdeohjelma on liikauttanut jotain metallimiestenkin sieluissa. Nimekkäät metalliartistit ovat tehneet sarjalle vastavetona netissä julkaistavan Vain kuolemaa -sarjan. Aloitusjakso ilmestyy YouTubeen huomenna 17.1. ja siitä eteenpäin uusia jaksoja putkahtaa viikon välein aina helmikuun puoliväliin saakka.

Sarjassa esiintyvät Keijo Niinimaa (Medeia, Rotten Sound), Ilkka Laitala (Nicole), Jonne Soidinaho (Carnalation, Nicole), Antti Hyyrynen (Stam1na), Carlous Aminoff (Bob Malmström) sekä Tomi Joutsen (Amorphis).

Esikuvasarjan mukaan luvassa on artistien tulkintoja toistensa biiseistä, suuria tunnepurkauksia sekä oletettavasti muutakin videosekoilua.

Vain kuolemaa -jaksoja pääsee seuraamaan sarjan YouTube-kanavalta.

– Jonne heitti ensimmäiset löylyt syksyllä ja sen jälkeen olemme työskennelleet lähes yötä päivää tähän hetkeen saakka saadaksemme aikaiseksi itsemme näköisen ohjelmasarjan. Onnistuimme mielestämme erinomaisesti!, kommentoi Keijo Niinimaa.

Traileri näyttää jo kohtalaisen lupaavalta:

Lisätietoja: www.facebook.com/VainKuolemaa

PÄIVITYS 17.1.
Nyt löytyy jo ensimmäinen jaksokin. Toimiiko?

Tähän liittyvät jutut

Stam1nan Pexi ja vuoden kovimmat biisit - Siasta deathmetaliin

Insomniumin kanssa Eurooppaa aikaisemmin tänä vuonna kiertäneen Stam1nan kitaramestarin Pekka Olkkosen ykkösvalinta ei ehkä yllätä, mutta löytyyhän tältä "Pexi ja vuoden onnistuneimmat numerot" -listalta selvästi vaikeammin ennustettavaakin tavaraa.Näillä mennään:Insomnium: While We SleepOpeth: Eternal Rains Will ComeFreak Kitchen: Freak Of The WeekSia: ChandelierHaloo Helsinki!: Beibi

Tuskan kattaus laajenee - Alice Cooper, Opeth ja muita mukana

Tuska Open Air Metal Festival on kiinnittänyt ohjelmistoonsa uusia nimiä. Suvilahdessa aikavälillä 26.-28.6. esiintyvät Alice Cooper, Opeth, Blues Pills, Bloodbath, Einherjer, The Sirens (Liv Kristine, Anneke van Giersbergen ja Kari Rueslåtten) ja Ne Obliviscaris. Uusista suomalaisorkestereista mukana ovat Warmen, Morbid Evils, Foreseen ja Atomirotta.  Aikaisemmin Tuska kiinnitti muun muassa Lamb Of Godin, In Flamesin, Amorphisin ja Stratovariuksen.

Lost Societyn Samy ja vuoden kovimmat biisit - Joukossa yllätyksiä!

Tuleeko sinulle ensimmäisenä mieleen, että raivokkaan thrashmetal-joukkue Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna intoilisi suurella sydämellä Haloo Helsingin Beibi-kappaleesta? Tässä ei siis tietenkään ole yhtään mitään ihmeellistä tai etenkään arveluttavaa, mutta kysymys kuuluukin: olisiko esimerkiksi tämä biisi tullut sinulle ensimmäisten joukossa mieleen, kun kyseessä on kuitenkin Elbannan suosikkilista?No, miten vain, mutta näin mennään... Tässäpäs Samyn tapporallit vuoden varrelta:Santa Cruz: Wasted And Wounded- Helposti kovin biisi mitä tänä vuonna on julkaistu!

Ukkoja viedään kuin pulloja kauppaan! Stam1na talvi- ja kevätkiertueelle

Euroopan-kiertueelta kotimaahan taannoin palannut Stam1na lähtee Con Amore 2015 -talvi- ja kevätkiertueelle. Bändin debyyttilevyn julkaisusta on kulunut maaliskuussa 10 vuotta.

Mokoma, Stam1na, Turmion Kätilöt ja Apina jättikeikalla Oulussa

Kymmenennen studioalbuminsa (joka on muuten nimeltään Elävien kirjoihin) 6. helmikuuta pihalle täräyttävä Mokoma ja debyyttipitkäsoittonsa kaiken kansan ulottuville tuova oululainen Apina saavat julkaisuilleen ns. lentävän lähdön, sillä levyjen julkkarikeikka soi Oulun Energia-Areenalla. Paikka tunnetaan myös nimellä Raksilan jäähalli.Kevyttä tulitukea näille julkaisijoille antavat myös paikalle saapuvat Stam1na ja Turmion Kätilöt. Niin, kannattaa toki muistaa, että Turmion Kätilötkin juhlivat Oulussa, vaikkakin vähän myöhässä.

Stam1nalla jättihurja Provinssi: Neljä keikkaa ja muuta toimintaa - lue kommentit

Stam1na tekee 24-.27. kesäkuuta  järjestettävässä Provinssissa suomalaista musiikkihistoriaa: lemiläinen metalliyhtye nimittäin esiintyy festivaalin jokaisena neljänä päivänä soittaen neljä eri albumikokonaisuutta. Stam1na täräyttää ilmoille pitkäsoitot Stam1na (2005), Uudet kymmenen käskyä (2006), Viimeinen Atlantis (2010) ja SLK (2014).Festivaalialueen keikkapaikat on valittu bändin uran kehityskaaren mukaisesti, joten Stam1nan nimetöntä esikoislevyä juhlistetaan Provinssin pikkulavalla, ja yhtyeen suosion kasvun myötä siirrytään vähitellen kohti päälavaa.

Kuolemattomia tarinoita legendaarisilta järviltä - Amorphis kiertää klassikkoalbumin myötä

Amorphis juhlii loppuvuoden aikana parikymppistä Tales From The Thousand Lakes -pitkäsoittoa. Kyseessähän on eittämättä eräs suomalaisen raskaan musiikin tärkeimmistä teoksista koskaan - eikä levyn merkitys kalpene maailmanlaajuisestikaan ajateltuna.- Tales täytti kaksikymmentä 12. heinäkuuta.