Metallimieskin saa itkeä – Nyt tulee Vain kuolemaa! | Soundi

Metallimieskin saa itkeä – Nyt tulee Vain kuolemaa!

Kansan syviä rivejä itkettänyt Vain elämää -viihdeohjelma on liikauttanut jotain metallimiestenkin sieluissa. Nimekkäät metalliartistit ovat tehneet sarjalle vastavetona netissä julkaistavan Vain kuolemaa -sarjan. Aloitusjakso ilmestyy YouTubeen huomenna 17.1. ja siitä eteenpäin uusia jaksoja putkahtaa viikon välein aina helmikuun puoliväliin saakka.

Sarjassa esiintyvät Keijo Niinimaa (Medeia, Rotten Sound), Ilkka Laitala (Nicole), Jonne Soidinaho (Carnalation, Nicole), Antti Hyyrynen (Stam1na), Carlous Aminoff (Bob Malmström) sekä Tomi Joutsen (Amorphis).

Esikuvasarjan mukaan luvassa on artistien tulkintoja toistensa biiseistä, suuria tunnepurkauksia sekä oletettavasti muutakin videosekoilua.

Vain kuolemaa -jaksoja pääsee seuraamaan sarjan YouTube-kanavalta.

– Jonne heitti ensimmäiset löylyt syksyllä ja sen jälkeen olemme työskennelleet lähes yötä päivää tähän hetkeen saakka saadaksemme aikaiseksi itsemme näköisen ohjelmasarjan. Onnistuimme mielestämme erinomaisesti!, kommentoi Keijo Niinimaa.

Traileri näyttää jo kohtalaisen lupaavalta:

Lisätietoja: www.facebook.com/VainKuolemaa

PÄIVITYS 17.1.
Nyt löytyy jo ensimmäinen jaksokin. Toimiiko?

Tähän liittyvät jutut

Emma-ehdokkaat julki - Stam1na aikoo shokeerata

Suomalaisen musiikkiteollisuuden Emma-palkintogaala järjestetään Espoon Barona-areenalla 27. helmikuuta.Eniten ehdokkuuksia keräsivät Haloo Helsinki! ja Kasmir - kumpikin on ehdolla kuudessa kategoriassa -, kun taas Janna, JVG ja Robin kilvoittelevat viidestä pystistä.Neljässä sarjassa ehdolla olevan Stam1nan laulajakitaristi Anttu "Hyrde" Hyyrynen nostattaa mukavasti odotuksia Stam1nan show'n suhteen - niin, kyseessä on tosiaan suora tv-lähetys, joka toki mahdollistaa monenlaisia asioita.- Koska kyseessä on suora lähetys, niin mie ainakin kokisin, että voisi tehdä jotain aika erilaista.

Suomen paras rumpali valittiin tiukassa kaksintaistelussa

Suomen paras rumpali valittiin lauantaina päättyneessä The Battle Of Drums -kisassa, jota luotsasivat Kai Hahto ja Jussi 69.

Kitaranero Markus Vanhala ja vuoden kovimmat biisit - Rautaista nyrkkiä ja paatosta

Itsekin erään vuoden kovimmista kappaleista kirjoittanut Insomnium- ja Omnium Gatherum -kitaristi Markus Vanhala listasi Soundille päättyvän vuoden osuvimmat sävellykset - kiitos siitä hänelle! Niin se Vanhalan tekele? Tsekatkaapa Insomniumin The Promethean Song, sillä se on yksinkertaisesti loistava biisi. Myös kitarasoolo on vuoden kovimpia, ellei kovin.Pink Floyd: Louder Than Words- Uutta Pink Floydia - tarvinneeko tätä enempää selitellä? Levyjulkaisuhan oli kokonaisuudessaan varsin kummallinen ilmestys, mutta onneksi siinä nyt sentään yksi "normimpi" biisi oli albumin sulkijana.

Stam1nan Pexi ja vuoden kovimmat biisit - Siasta deathmetaliin

Insomniumin kanssa Eurooppaa aikaisemmin tänä vuonna kiertäneen Stam1nan kitaramestarin Pekka Olkkosen ykkösvalinta ei ehkä yllätä, mutta löytyyhän tältä "Pexi ja vuoden onnistuneimmat numerot" -listalta selvästi vaikeammin ennustettavaakin tavaraa.Näillä mennään:Insomnium: While We SleepOpeth: Eternal Rains Will ComeFreak Kitchen: Freak Of The WeekSia: ChandelierHaloo Helsinki!: Beibi

Tuskan kattaus laajenee - Alice Cooper, Opeth ja muita mukana

Tuska Open Air Metal Festival on kiinnittänyt ohjelmistoonsa uusia nimiä. Suvilahdessa aikavälillä 26.-28.6. esiintyvät Alice Cooper, Opeth, Blues Pills, Bloodbath, Einherjer, The Sirens (Liv Kristine, Anneke van Giersbergen ja Kari Rueslåtten) ja Ne Obliviscaris. Uusista suomalaisorkestereista mukana ovat Warmen, Morbid Evils, Foreseen ja Atomirotta.  Aikaisemmin Tuska kiinnitti muun muassa Lamb Of Godin, In Flamesin, Amorphisin ja Stratovariuksen.

Lost Societyn Samy ja vuoden kovimmat biisit - Joukossa yllätyksiä!

Tuleeko sinulle ensimmäisenä mieleen, että raivokkaan thrashmetal-joukkue Lost Societyn laulajakitaristi Samy Elbanna intoilisi suurella sydämellä Haloo Helsingin Beibi-kappaleesta? Tässä ei siis tietenkään ole yhtään mitään ihmeellistä tai etenkään arveluttavaa, mutta kysymys kuuluukin: olisiko esimerkiksi tämä biisi tullut sinulle ensimmäisten joukossa mieleen, kun kyseessä on kuitenkin Elbannan suosikkilista?No, miten vain, mutta näin mennään... Tässäpäs Samyn tapporallit vuoden varrelta:Santa Cruz: Wasted And Wounded- Helposti kovin biisi mitä tänä vuonna on julkaistu!

Ukkoja viedään kuin pulloja kauppaan! Stam1na talvi- ja kevätkiertueelle

Euroopan-kiertueelta kotimaahan taannoin palannut Stam1na lähtee Con Amore 2015 -talvi- ja kevätkiertueelle. Bändin debyyttilevyn julkaisusta on kulunut maaliskuussa 10 vuotta.