Metallimieskin saa itkeä – Nyt tulee Vain kuolemaa! | Soundi

Metallimieskin saa itkeä – Nyt tulee Vain kuolemaa!

Kansan syviä rivejä itkettänyt Vain elämää -viihdeohjelma on liikauttanut jotain metallimiestenkin sieluissa. Nimekkäät metalliartistit ovat tehneet sarjalle vastavetona netissä julkaistavan Vain kuolemaa -sarjan. Aloitusjakso ilmestyy YouTubeen huomenna 17.1. ja siitä eteenpäin uusia jaksoja putkahtaa viikon välein aina helmikuun puoliväliin saakka.

Sarjassa esiintyvät Keijo Niinimaa (Medeia, Rotten Sound), Ilkka Laitala (Nicole), Jonne Soidinaho (Carnalation, Nicole), Antti Hyyrynen (Stam1na), Carlous Aminoff (Bob Malmström) sekä Tomi Joutsen (Amorphis).

Esikuvasarjan mukaan luvassa on artistien tulkintoja toistensa biiseistä, suuria tunnepurkauksia sekä oletettavasti muutakin videosekoilua.

Vain kuolemaa -jaksoja pääsee seuraamaan sarjan YouTube-kanavalta.

– Jonne heitti ensimmäiset löylyt syksyllä ja sen jälkeen olemme työskennelleet lähes yötä päivää tähän hetkeen saakka saadaksemme aikaiseksi itsemme näköisen ohjelmasarjan. Onnistuimme mielestämme erinomaisesti!, kommentoi Keijo Niinimaa.

Traileri näyttää jo kohtalaisen lupaavalta:

Lisätietoja: www.facebook.com/VainKuolemaa

PÄIVITYS 17.1.
Nyt löytyy jo ensimmäinen jaksokin. Toimiiko?

Tähän liittyvät jutut

Metallisuosikki saapuu Espooseen

Espoon Kivenlahtirock on kiinnittänyt artistikattaukseensa kovin nimen, sillä hollantilainen Within Temptation soittaa tapahtumassa perjantaina 6. kesäkuuta.Kivenlahtirockin asetukset ovat muutenkin raskaamman musiikin ystävien makuun, sillä festarilla esiintyvät myös muun muassa Sabaton, Uriah Heep, Stam1na, Sonata Arctica, Anette Olzon ja Metsatöll. Koko kattaus löytyy täältä.Huonoista vitseistä puheen ollen... Laulaakohan Anette Olzon Tarja Turusen osuudet tässä Within Temptationin duettobiisissä Espoon-keikalla:

Artisti, olisi apua tarjolla! Uusi sivusto kokoaa viisaat neuvot yhteen

Mitä aloitteleva muusikko tarvitsee yli kaiken? Rahaa ja hyvää tuuria toki, mutta ennen kaikkea neuvoja heiltä, jotka ovat jo omat kivikkoiset polkunsa kävelleet ja kantapään kautta asiat oppineet.Juuri sitä tarjoaa tänään avattu Rytmimanuaali, Seinäjoella sijaitsevan Rytmi-instituutin kokoama nettisivusto.

665. pullo... eikun 666. pullo Gambinaa! Ei voi muistaa!

Sakara Recordsin rakas suojatti, helsinkiläinen metalli/punkrock-retkue Rytmihäiriö täyttää 25 vuotta. Yhtye muistaa itseään Helsingin Nosturissa lauantaina 22. maaliskuuta "25 v surmaa ja tappoa kännissä – Rytmihäiriö 25th Anniversary Show & Dinner" -tapahtuman merkeissä.Illan aikana Rytmihäiriö esittää laajan läpileikkauksen koko tuotannostaan. Erikoispitkä setti tulee sisältämään harvinaisuuksia ja lavalla nähdään myös yllätysvierailijoita.

Stam1na päättää kiertueensa... Japaniin!

Muun muassa Euroopan-kiertueen Apocalyptican kanssa aikaisemmin tehnyt Stam1na jakaa "maailmanvalloitustaan" ja tällä kerralla vuorossa on suomalaisen metallin eräs luvatuista maista eli Japani.Stam1nan piti päättää kevätkiertue Tallinnaan, mutta nyt finaalipaikkana toimii siss Tokio ja siellä järjestettävä Loud & Metal Attack. Tapahtuma esittelee suomalaista musiikkia ja se on järjestetty yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Stam1nan levyt julkaistaan keikan myötä myös Japanissa.

Don't Stop At The Top - saksalaislegenda taas Suomeen

The Scorpions toimii Kuopion Rockcockin pääesiintyjänä. Tapahtuma soi Väinölänniemessä 25.–26.7.Vuonna 1965 perustettu The Scorpions soitti viime vuoden lopulla muun muassa Helsingissä ja Seinäjoella. Muutamia vuosia sitten ilmoitettu orkesterin jäähyväiskiertue siis jatkuu ja jatkuu - ja itse asiassa se jäähyväisilmoituskin on peruttu jo moneen otteeseen. "Lopettaminen on huomattavasti hankalampaa kuin luulimmekaan", laulaja Klaus Meine on sanonut useampaan kertaan.Rockcockin muita esiintyjiä ovat irlantilainen Therapy?

Huima suomalaiskiertue starttaa huhtikuun alussa

Iltojen kattaus on melkoisen jylhä, tyly, hurmahenkinen ja useimmiten myös mittava, kun KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström, Khroma ja The Physicists lähtevät tien päälle. Iltojen kokoonpanot vaihtelevat hieman, mutta muun muassa venäjäksi, ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi tulkittua hidastelua ja paahtelua kuulee seuraavasti:04.04. Jyväskylä, Rentukka: KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström, The Physicists25.04. Pori, Monttu: KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström26.04. Turku, Klubi: KYPCK, Iiwanajulma, Bob Malmström02.05. Kuopio, Henry´s pub: KYPCK, Khroma03.05. Joensuu, Marks: KYPCK, Khroma09.05.

Stam1na goes Eläkeläiset ja soittaa salakeikan vai jotakin muuta? Mystinen Olavi Back kommentoi!

Stam1nan julkaisema ilmoitus Olavi Back orkestereineen -yhtyeen keikasta on saanut nettisalapoliisit ja muut kiihkeät otukset liikkeelle. Yhtyehän ilmoitti Facebook-sivullaan, että "emme yleensä mainosta muiden artistien keikkoja, mutta nyt on niin kovaa paskaa, että on suorastaan pakko! Nimittäin, Olavi Back orkestereineen lasettaa menemään Lepakkomiehessä (Kallio, Helsinki) torstaina 27.2. Liput maksavat 10€ ja niitä myydään ainoastaan ovelta kello 21 alkaen. Keikka alkaa noin kello 22:30.