Artisti: Amorphis

Amorphis julkisti muhkean Suomen-kiertueen – mukana soittaa kovaa ryhmää aina Bodomista Turmion Kätilöihin

Amorphisin uusi albumi Queen of Time on saatu onnellisesti kauppoihin, ja nyt on aika miettiä keikka-asioita. Bändin voi nähdä kesällä useilla festareilla, ja syksyksi on nyt julkistettu luvassa oma kiertue. Marraskuussa käynnistyvä rundi käsittää 11 paikkakuntaa, ja yhtyeen seurana esiintyy varsin kovia nimiä.

Uusi Amorphis-levy on keskuudessamme – katso sen kunniaksi uusi video, jolla esiintyy sangen ilahduttava vieras

Amorphisin uusi albumi Queen of Time on nyt julki, hyvä! Yhtye juhlistaa tuotostaan julkaisemalla samaan hengenvetoon musiikkivideon, jossa on vähän enemmän yritystä kuin nykymallisessa ”kuvataan älypuhelimella jotain mitä mieleen juolahtaa” -peruskonseptissa. Katso Pekka Haran ohjaama teos ylempää, mukana seikkailee myös iki-ihana Anneke Van Giersbergen!

Kunniaa mestarille! Kotimaiset metallimuusikot kertovat, mitä tällä päivämäärällä menehtynyt Ronnie James Dio heille merkitsee

Ronnie James Dio menehtyi 16.5.2010. Rainbow’n, Black Sabbathin ja nimikkoyhtyeensä laulajana kunnostautunut metalli-ikoni kuoli 67-vuotiaana vatsasyöpään. Vietämme siis surupäivää – Dio oli mahdollisesti koko raskaan rockin historian lahjakkain laulaja, ja jokaisella vakavasti otettavalla listalla hän on vähintäänkin top viidessä. Musiikkimaailma kärsi kahdeksan vuotta sitten valtavan menetyksen: mitä Elvis oli rock’n’rollille, sitä Dio merkiksi heavy metalille.

Mitä Tomi Koivusaari on kuunnellut ”varmaan miljoona kertaa” nukahtamisbiisinä? Amorphis-kitaristi listaa levysuosikkinsa

Taas listataan eri vuosikymmenten parhaita albumeita. Timo Isoahon toimittamassa juttusarjassa kotimaiset rockmuusikot kertovat, mitkä levyt he nostavat 1970-, 1980-, 1990-, 2000- ja 2010-lukujen valioyksilöiksi, ja tähän mennessä sanansa ovat sanoneet Jouni Hynynen sekä Kaarle Viikate. Nyt sitten päästetään ääneen Amorphisin Tomi Koivusaari.

Nyt on eeppistä! Amorphis julkaisi tulevalta levyltään uuden biisin viikonlopun ratoksi

Amorphis ilahduttaa Suomen kansaa tarjoamalla jälleen uuden biisi-irroituksen tulevalta Queen of Time -albumiltaan. Yhtye on hyvissä ajoin liikkeellä, sillä koko levy tulee kuultavaksi vasta kuukauden kuluttua 18. toukokuuta, mutta Wrong Direction on jo toinen kappale, mitä levyltä on julkaistu. Kuuntele yläpuolelta.