Artisti: Amorphis

Amorphisin Esa Holopainen sai studiolle vieraakseen itsensä Vesa-Matti Loirin – ”Tätä studiopäivää en unohda”

Kappas, mitäköhän tuolla on oikein saatu aikaiseksi? Amorphisin kitaristina parhaiten tunnettu Esa Holopainen valmistelee vaihteeksi sooloalbumia, ja Instagramiin ilmaantui eilen päivitys, joka saanee monet suomalaisen musiikin ystävät uteliaaksi. Holopainen nimittäin sai studioon niinkin kovan kaliiperin vieraan kuin Vesku Loirin. Hyvä!

Nopeaa reagointia: Nightwish katkaisi suhteet ahdistelusyytösten ryvettämään keikkamyyjäänsä

Siinä ei kauaa mennyt. Uutisoimme aamulla Metalsucks-sivustolla julkaistusta artikkelista, jossa yhdysvaltalaisen First Row Talent -ohjelmatoimiston omistajaa John Finbergiä syytetään useiden naisten seksuaalisesta ahdistelusta sekä kaikenlaisesta muusta törkeästä käytöksestä. Finberg on suomalaisittain merkittävä toimija, koska hän on järjestänyt Pohjois-Amerikan-kiertueita muun muassa Nightwishille, Amorphisille, Insomniumille ja Sonata Arcticalle.

Muun muassa Nightwishin ja Amorphisin yhdysvaltalaista keikkabuukkaajaa syytetään ahdistelusta ja törkeästä käytöksestä

Nytpä tuli aika vastenmielinen artikkeli julki Metalsucks-sivustolla. Ärhäkästi kaikenlaisiin yhteiskunnallisiin tai musiikkibisneksen rakenteissa piileviin epäkohtiin tarttuva musiikkiblogi uutisoi, että First Row Talent -ohjelmatoimiston omistajaa John Finbergiä syytetään seksuaalisesta ahdistelusta ja muunlaisesta törkyisestä käytöksestä. Artikkelissa useat Finbergin kanssa työskennelleet henkilöt kommentoivat (enimmäkseen nimettöminä), että Finberg on vaatinut naismuusikoilta seksiä yhteistyönsä hintana ja käyttäytynyt uhkaavasti niitä kohtaan, jotka ovat…