Artisti: Amorphis

Tomi Koivusaari palasi aikoihin ennen Amorphista – suomalaisen death metalin pioneeri Abhorrence julkaisi uutta tuotantoa

Abhorrence on täällä taas, ja se on ainoastaan iloinen asia. Muinoin 1980–90-lukujen taitteessa, kun Amorphis oli pelkkä pilkahdus Tomi Koivusaaren, Esa Holopaisen ja kumppaneiden silmäkulmassa, Koivusaari kuritti kitaraa Abhorrencen riveissä, ja orkesterin varhainen nimikko-ep (1990) on pysynyt kaikki nämä vuodet kulttimaineessa.

Rockfest-kuvagalleria: Amorphis tuli, näki ja soitti – tässäpä yhtye, joka nauttii olostaan lavalla

Vielä riittää Rockfest-kuvia esiteltäväksi! Soundin luottokuvaaja Sami Lommi oli viime viikolla ahkerana ja tallensi runsain mitoin keikkakuvaa jälkipolvien ihmeteltäväksi. Uusimmassa galleriassa pistää parastaan Amorphis, joka nousi Hyvinkäällä lavalle perjantaina 8. kesäkuuta. Asiallista vääntöä!

”Vielen Dank!” – Amorphis hurjastelee Keski-Euroopan listoilla ja jättää ruotsalaiset ihmettelemään

Se, että uusimman Soundin kannessa olevan Amorphisin tuore Queen Of Time -albumi täräytti suoraan Suomen listaykköseksi, ei ole minkäänlainen yllätys. ”Maailma muuttuu ja niin myös Amorphis, on ollut hienoa tehdä tätä matkaa maailman rakkkaimpien fanien kanssa”, kiittelee kitaristi Esa Holopainen suomalaisfaneja.