Artisti: Rotten Sound

Pillunmaalaustyöpaja, muuttopalvelu, biisejä tilauksesta – artistit etsivät korona-aikana tuloja sieltä täältä

Koronapandemia on tunnetusti ajanut musiikkialan ahtaalle. Kun yleisötapahtumien järjestäminen on vaikeaa tai suorastaan mahdotonta, jää muusikoiden ja alan yritysten tuloista iso osa saamatta. Hallitusta onkin arvosteltu siitä, ettei se ole huomioinut kulttuurialan ahdinkoa riittävästi – toivottavasti tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikon koolle kutsuma työryhmä tuo muutosta asiaan. Mukana työryhmässä on Ylen mukaan muun muassa Paula Vesala kulttuuriväkeä edustamassa.

Haluatko päästä tekijämiehen oppiin? Nightwish-rumpali Kai Hahto etsii uusia oppilaita

Tämä tiedoksianto kiinnostanee maamme rumpaliosastoa: muun muassa Nightwishin, Wintersunin, Rotten Soundin ja Swallow the Sunin levyiltä tuttu supermies Kai Hahto ilmoittaa Facebookissa, että häneltä voi taas kysellä rumputunteja. Haussa on sekä vakituisia että leirityyppisiä sessioita kaipaavia oppilaita.

Olipa nerokas rajanylitys Pohjois-Amerikassa – Tähän pystyy vain suomalainen grindcore-suuruus!

Grindcore-pioneeri Rotten Sound nousee suhteellisen pitkästä aikaa suomalaisille keikkalavoille, kun yhtye kiertää brittilegenda Napalm Deathin kanssa neljän keikan verran. Rundi starttaa tänään Helsingin Nosturista, ja seuraavina iltoina ovat vuorossa Tampereen Klubi, Jyväskylän Lutakko ja Seinäjoen Rytmikorjaamo. Luvassa on luonnollisesti niin kovan luokan myllytystä, ettei tätä hommaa kannata missata.

Piti tämäkin päivä nähdä: kotimaan grindcore-hirmu Rotten Sound teki kappaleen tylsyydestä

Vaasan äärimetalliylpeys Rotten Sound julkaisee uuden Suffer to Abuse -ep:n 13. huhtikuuta, ja nyt yleisölle esitellään, millaista tykittelyä on luvassa. Hivenen huvittavasti ep:n ensimmäiseksi kappale-irroitukseksi on valikoitunut biisi nimeltä Harvester of Boredom – Rotten Soundin musiikkia voi kuvailla monella tavalla, mutta ”tylsä” on harvemmin yksi niistä. Tarkasta ylempää.