Artisti: Stam1na

”Treat on ottanut matkan varrella eri muotoja, mutta ydin on säilynyt loppuun asti” – Parasta juuri nyt -soittolistan vieraana uusia suuntia ottava Jesse Markin

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät raikkaat, tuoreet ja huomionarvoiset uutuusbiisit niin Suomesta kuin ulkomailta.
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Jesse Markin esittäytyi menneenä keväänä Blood / Will Shoot -tuplasinkulla. Aiemmin räppärinä The Megaphone State -yhtyeen riveistä tunnettu Markin on vasta alussa olevalla soolourallaan laajentanut ilmaisuaan räppäämisestä laulamiseen ja ottanut biisiensä teemoihin ja soundiin uusia sävyjä laajalta skaalalta.

Miltä kuulostaa Anna Erikssonilla vahvistetty Stam1na? Nyt tähänkin kysymykseen saadaan vastaus

Stam1nan kahdeksas albumi Taival julkaistaan huomenna, ja julkaisun alla yleisölle esitellään yksi levyn mielenkiintoisimmista kappaleista: Gaian lapsi, jolla on mukana iskelmällisen poprockin suuri nimi Anna Eriksson. Kuuntele kaikin puolin asiallinen biisi yläpuolelta!

Maailman metallipääkaupungissa oli juhlat, mutta tuleeko bileistä jokavuotinen perinne?

Kuten joitakin aikoja sitten kerroimme, Etelä-Karjalasta löytyvä kolmen tuhannen asukkaan Lemi on maailman metallipääkaupunki. Toisin sanoen Lemillä on asukaslukuunsa suhteutettuna enemmän raskaita bändejä kuin millään muulla paikkakunnalla tällä pallolla.