Artisti: Stam1na

Stam1na muistelee menneitä – tarjolla harvinaisuus, jota ei ole kuultu 14 vuoteen

Stam1nan taustajoukot lähestyivät Soundin verkkotoimitusta viestillä, jossa vinkattiin yhtyeen julkaisseen tänään uudelleenmasteroidun version wanhasta Kadonneet kolme sanaa -singlestään. Mielenkiintoisena täkynä mukana on kappale nimeltä Pyhä yksinkertaisuus, joka julkaistiin alun perin fyysisen Kadonneet kolme sanaa -singlen b-puolena ja jota ei ole suoratoistopalveluissa vielä kuultu. Tarkasta alempaa!

”Voisi kuvitella, että tämä on aprillipila, mutta ehei!” – Stam1na esitteli eilen yllätysjulkaisun

Nyt jos haluat hyllyysi aidon tulevaisuuden Stam1na-harvinaisuuden, kannattaa olla Levykauppapäivänä kärppänä liikenteessä. Stam1na nimittäin tiedotti eilen, että huhtikuussa julkaistaan rajoitettu vinyylipainos bändin ensimmäisestä singlestä Kadonneet kolme sanaa. Alun perinhän tuo biisi ilmestyi vuonna 2005.

Oletko koskaan miettinyt, miltä Stam1nan paahto kuulostaisi duurissa? Nyt tähän olisi vastaus tarjolla

Stam1nan debyyttialbumin päätöskappale Paha Arkkitehti ei ole biisinä aivan iloisimmasta ja kevyimmästä päästä. Ei siitä sellaista saa oikein edes duuriin muokattuna, mutta hyvin mielenkiintoisen kuuloisen repäisyn kuitenkin, kuten Jäänmurtaja -yhtyeestä tutun Olli Paajasen sovitus tuossa yllä osoittaa.