CNN julkaisi järkyttävän videon Sean ”Diddy” Combsista – ”Olin sekaisin ja vajonnut pohjalle”, rap-moguli pyytää anteeksi

Hotellin valvontakamera tallensi räppärin pahoinpitelemässä silloista kumppaniaan Cassie Venturaa.
20.5.2024 11:01

Laulaja-näyttelijä-malli Cassie Ventura seurusteli rap-moguli Sean Combsin, joka on käyttänyt urallaan taiteilijanimiä Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, kanssa vuodesta 2007 vuoteen 2018 asti. Viime vuonna Ventura nosti Combsia vastaan syytteet, jossa tämä sanoi Combsin pahoinpidelleen ja käyttäneen häntä hyväksi suhteen aikana. Combs kiisti syytteet ja asia sovittiin oikeusistuimen ulkopuolella.

Uutistoimisto CNN julkaisi viime viikonloppuna käsiinsä saaman valvontakameran videon, jossa näkyy, miten Combs pahoinpitelee Venturaa hotellin käytävällä vuonna 2016. Videolla Ventura kasseineen kävelee hotellihuoneesta hisseille ja pian Combs pelkkä pyyhe päällään juoksee tämän perään, paiskaa Venturan maahan ja potkaisee häntä. Ventura oli kuvaillut välikohtausta viime vuonna nostetuissa syytteissä ja kertonut vahvasti juovuksissa olleen Combsin lyöneen häntä kasvoihin. Combsin nukahdettua Ventura oli yrittänyt poistua hotellista, mutta räppäri oli herännyt ja lähtenyt hänen peräänsä.

Kun järkyttävä video levisi julkisuuteen, julkaisi Combs Instagramissa videon, jossa tämä sanoo olevansa syvästi pahoillaan.

”On todella vaikeaa katsoa taaksepäin elämäsi pimeimpiin aikoihin, mutta joskus niin on tehtävä. Olin sekaisin ja vajonnut pohjalle. Mutta en yritä keksiä tekosyitä. Käytökseni on anteeksiantamatonta ja otan teoistani täyden vastuun. Se kuvotti minua silloin ja se kuvottaa minua nyt”, Combs sanoo julkaisemallaan videolla.

”Hain ammattiapua. Menin terapiaan ja katkaisuhoitoon. Pyysin Jumalalta armoa. Olen sitoutunut olemaan parempi mies joka päivä. En pyydä anteeksiantoa, mutta olen todella pahoillani.”

Venturan syytteiden sopimisen jälkeen useat muutkin naiset ovat nostaneet Combsia vastaan syytteitä pahoinpitelystä. Myös Combsin viime vuonna ilmestyneellä The Love Album: Off the Grid -albumilla mukana ollut tuottaja Rodney ”Lil Rod” Jones nosti räppäriä vastaan viime helmikuussa syytteet seksuaalisesta väkivallasta, ahdistelusta sekä seksikaupasta. Syytöksiin liittyen liittovaltion poliisi teki ratsian Combsin Los Angelesissa ja Miamissa sijaitseville tiluksille viime maaliskuussa.

Combs on yksi menestyneimpiä rap-tuottajia, joka perusti oman Bad Boy Recordsin vuonna 1993 ja ”löysi” muun muassa Notorious B.I.G.:n, Mary J. Bligen ja Usherin. Notorious B.I.G.:n kuoleman jälkeen Combs julkaisi vuonna 1997 Puff Daddy -nimellä B.I.G.:lle omistetun debyyttialbuminsa No Way Out, joka sisälsi hitit Can’t Nobody Hold Me Down ja I’ll Be Missing You, jolla oli mukana Faith Evans ja jolla sämplättiin Policen Every Breath You Take -kappaletta. Combs on voittanut urallaan kolme Grammy-palkintoa ja ollut ehdolla 13 kertaa.

Lisää luettavaa