Hiphop-moguli vakavien syytösten kohteena – Tuottajakollega syyttää Sean ”Diddy” Combsia seksuaalisesta väkivallasta ja seksikaupasta

Rodney "Lil Rod" Jones ei ole ainoa Combsia vastaan syytteitä nostanut taho.
27.2.2024 11:20

Tuottaja Rodney ”Lil Rod” Jones, joka oli mukana työstämässä hiphop-moguli Sean ”Diddy” Combsin viime vuonna ilmestynyttä The Love Album: Off the Grid -albumia, on jättänyt New Yorkin tuomioistuimelle syytteen, jossa sanotaan Combsin kohdistaneen Jonesiin seksuaalista väkivaltaa ja ahdistelua. Lisäksi Jones syyttää Combsia seksikaupasta, uutisoi Billboard-lehti.

Jones sanoo syytteessään Combsin ”kourineen ja kosketelleen” häntä sekä houkutelleen häntä seksuaaliseen kanssakäymiseen Combsin sekä muiden henkilöiden kuten toisen tuottajan ja Combsin ex-tyttöystävän serkun kanssa. Lisäksi Jones sanoo Combsin pakottaneen hänet seksuaaliseen kanssakäymiseen seksityöläisten kanssa, joista osa oli alaikäisiä. Jones myös kuvailee, miten tämä oli kerran helmikuussa 2023 herännyt ”alastomana ja sekavana” sängystä kahden seksityöläisen ja Combsin kanssa. Jones uskoo tulleensa Combsin huumaamaksi.

Combsin edustajat kiistävät jyrkästi kaikki Jonesin perättömät syytökset ja sanovat tuottajan olevan vain rahan ja näkyvyyden perässä.

”Hänen huolimaton nimien pudottelu ja kuvailut tapahtumista, jotka ovat puhdasta fiktiota, eivät ole mitään muuta kuin hyvin läpinäkyvä yritys päästä otsikoihin. Meillä on runsaasti kiistattomia todisteita siitä, että nämä syytökset ovat silkkaa valetta. Olemme yrittäneet todistaa asioita, mutta Jonesin asianajaja Tyrone Blackburn ei suostu vastaamaan puheluihimme. Tulemme todistamaan syytöksiä vastaan oikeudessa ja teemme kaikki tarvittavat toimet syytöksiä esittäneitä kohtaan”, kommentoi Combsin asianajaja Shawn Holley Billboardille.

Jones ei ole ainoa Combsia vastaan viime aikoina syytteitä nostanut taho. Marraskuussa Combsin entinen tyttöystävä laulaja Cassie Ventura syytti tätä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Asia sovittiin oikeuden ulkopuolella. Lisäksi kaksi muuta naista on nostanut Combsia vastaan syytteet seksuaalisesta väkivallasta ja Jane Doe -nimimerkillä esiintyvä nainen on väittänyt Combsin myyneen häntä ja joukkoraiskanneen hänet hänen ollessa 17-vuotias. Combs on järjestäen kiistänyt kaikki hänestä esitetyt syytökset.

54-vuotias Sean Combs, joka on käyttänyt urallaan Diddyn lisäksi artistinimiä Puff Daddy ja P. Diddy, on pitkän linjan räppäri, tuottaja ja levymoguli. Hänen debyyttilevynsä No Way Out (1997) on myynyt seitsenkertaista platinaa ja hänet on palkittu urallaan kolmesti Grammy-palkinnolla.

Lisää luettavaa