Poliisi ratsasi Sean ”Diddy” Combsin tiluksia – Hiphop-moguli joutunut ”noitavainon” uhriksi, sanoo tämän edustaja

Diddyä on syytetty seksuaalisesta väkivallasta ja seksikaupasta.
28.3.2024 14:54

Tuottaja Rodney ”Lil Rod” Jones nosti hiljattain rap-moguli Sean ”Diddy” Combsia – joka tunnettiin aiemmin artistinimellä Puff Daddy – vastaan syytteet seksuaalisesta ahdistelusta ja väkivallasta. Lisäksi Lil Rod väittää Diddyn harjoittaneen seksikauppaa. Eikä Lil Rod ole ainoa, joka on nostanut vakavia syytteitä Diddyä vastaan: muun muassa nimettömänä pysyttelevä nainen sanoo Diddyn olleen osallisena hänen joukkoraiskauksessaan ja myös räppäri-tuottajan entinen tyttöystävä Cassie Ventura on syyttänyt Diddyä raiskauksesta, väkivaltaisuuksista sekä parittamisesta. Diddy on jyrkästi kiistänyt kaikki syytökset.

Viranomaiset ovat kuitenkin ottaneet syytökset erittäin vakavasti ja liittovaltion poliisi ratsasi Diddyn Los Angelesissa ja Miamissa sijaitsevat tilukset viime maanantaina. Seuraavana päivänä Diddyn asianajaja Aaron Dyer välitti Billboard-lehdelle tiedotteen, jossa sanottiin tuottajan joutuneen ”noitavainon” uhriksi.

”Viranomaisilla ei ollut mitään perusteltua syytä käyttää sellaista voimaa ja vihamielisyyttä [Diddyn] lapsia ja työntekijöitä kohtaan. Herra Combsia ei pidätetty vaan hänen kanssaan keskusteltiin ja hän teki yhteistyötä viranomaisten kanssa”, Dyerin kirjoittamassa tiedotteessa todetaan.

”Toisin kuin mediassa spekuloidaan, Combsia tai hänen perheenjäseniä ei pidätetty eikä heidän liikkumistan ole millään lailla rajoitettu. Tällainen yllättävä väijytys yhdistettynä kattavaan uutisointiin johtaa Combsin ennenaikaiseen tuomitsemiseen eikä ole mitään muuta kuin perättömiin syytöksiin perustuvaa noitavainoa. Yhdellekään syytökselle ei ole löydetty mitään todisteita. Herra Combs on syytön ja tulee taistelemaan joka päivä puhdistaakseen nimensä.”

Lisää luettavaa