Ex-Judas Priest -solisti ei usko K. K. Downingin palaavan enää vanhaan bändiinsä – ”He eivät tunnu tekevän tuollaisia hyviä päätöksiä”

17.9.2023 21:39

Entinen Judas Priest -laulaja Tim ”Ripper” Owens jutusteli hiljattain The Cassius Morris Show’n haastattelussa muun muassa suhteestaan Rob Halfordiin. Owenshan peri tämän paikan Priestin-keulilta 90-luvun alussa ja teki tälle myöhemmin jälleen tilaa Metallijumalan palatessa takaisin soolouraltaan.

”Luulen että ihmiset olivat raivoissaan koska välillämme ei koskaan ollut mitään kilpailuasetelmaa”, Owens pohdiskelee. ”Joskus alkuaikoina saattoi olla vähän jotain sanomista, mutta olemme aina olleet ystäviä ja olen aina kunnioittanut häntä. Ja hän on puhunut aina lehdistössä minusta pelkkää hyvää. Se, että emme vihaa toisiamme, kiukuttaa joitakin. Olemme kuitenkin ehdottomasti ystäviä ja välillämme vallitsee keskinäinen kunnioitus.”

Owensilta kysytään, uskooko hän että tulevaisuudessa olisi mahdollista järjestää Judas Priest -konsertti kaikkien yhtyeen nykyisten ja entisten jäsenten kanssa, kitaristi K. K. Downing mukaan lukien.

”Pitäisikö sellainen olla? Kyllä. Tuleeko sellainen toteutumaan? En usko”, Owens sanoo. ”En usko että he lähtisivät toteuttamaan sellaista. He eivät tunnu tekevän tuollaisia hyviä päätöksiä, joten en usko sen tapahtuvan. Tämä on kuitenkin bändi, joka viime vuonna päätti jatkaa yhdellä kitaristilla [Owens viittaa Judas Priestin nopeasti kumoamaan päätökseen jatkaa ainoastaan Richie Faulknerin voimin], joten en usko moisen olevan mahdollista.”

”Mielestäni olisi mahtavaa jos he ottaisivat Kenin takaisin ja lähtisivät kiertueelle”, laulaja lisää. ”Maailma haluaisi todella nähdä sen. Mitä minuun tulee? Se ei todellakaan tule tapahtumaan, en ainakaan usko. Mutta fanit rakastaisivat sitä. Se olisi hauskaa… mutta en usko niin koskaan tapahtuvan.”

Lisää luettavaa