Artisti: Judas Priest

Lupaavalta kuulostaa – ”Miksi ei”, tuumaa Steve Harris Iron Maidenin ja Judas Priestin yhteiskiertueesta

Mielenkiintoisia asioita saattaa olla kehkeytymässä. Judas Priestin on määrä esiintyä Ozzy Osbournen lämmittelijänä Sabbath-suuruuden epäonnisella No More Tours 2 -kiertueella, mutta nyt kuiskitaan jo toisesta kovan luokan rundista: Priestin ja Iron Maidenin yhteisestä kiertueesta. Tämä kelpaisi varmasti noin 99,8% klassisen heavy metalin ystävistä.

Joko nyt onnistuisi? Ozzy Osbournen keikan uusi päivämäärä varmistui ensi vuoden joulukuulle

Ihan äkkiä ei tule mieleen toista keikkaa, jonka järjestäminen olisi kulkenut yhtä monen mutkan kautta kuin Ozzy Osbournen tulevan Suomen-keikan. Konsertti on jo siirtynyt pariin otteeseen, mutta nyt (toivottavasti) lopulliseksi päivämääräksi on vahvistunut 7. joulukuuta 2020. Vähän yli vuoden päästä siis tapahtuu Hartwall-areenalla.

Tältä näyttää ja kuulostaa, kun entiset Judas Priest- ja Megadeth-muusikot coveroivat heavy metal- ja rock-klassikoita

Laulaja Tim ”Ripper” Owens (ex-Judas Priest, Yngwie Malmsteen), kitaristi Glen Drover (ex-Megadeth, King Diamond), rumpali Shawn Drover (ex-Megadeth, Eidolon) ja basisti Adrian Robichaud (Eidolon) konsertoivat viime keskiviikkona (6.11.) A Night of Metal -otsikon alla quebecilaisessa L’Anti Bar & Spectaclessa.

Vanhojen hittien kimpussa: näin lähtee KK Downingilta Judas Priestin tuotanto nykyään

Jos ysäriveteraanit jaksavat vielä odottaa Max Cavaleraa takaisin Sepulturaan, kasarin kasvatit kaipailevat KK Downingia takaisin Judas Priestiin. Rocka Rolla -debyyttilevystä (1974) asti Priestissä soittanut ja vuonna 2011 yhtyeen rivistöstä poistunut Downing on pitänyt viime aikoina meteliä siitä, että hän voisi olla halukas palaamaan orkesteriin, mutta Rob Halford ja kumppanit ovat pitäytyneet mieluummin Richie Faulknerissa. Hyvinhän Faulkner on tonttinsa hoitanut, ei siinä mitään.