Artisti: Judas Priest

”Hetero ei voisi hoitaa minun hommaani” – Rob Halford kertoo homouden ja rocktähteyden vaikeasta yhdistelmästä

Judas Priestin Rob Halford keskusteli hiljattain Edmonton Journalin toimittajan kanssa kaikenlaisista aiheista – huomionarvoisimmin siitä, miten vaikeaa Halfordin oli julkistaa homoutensa 1990-luvun lopussa. Jos homous on edelleen jossain määrin tabu aihe musiikkiympyröissä, niin se oli sitä paljon jyrkemmin 20 vuotta sitten, puhumattakaan varhaisemmista vuosikymmenistä joina Halford piti koko asian visusti salassa.

Judas Priest -leiristä kantautuu huolestuttavia tietoja: Parkinsonia sairastava Glenn Tipton ei voi hyvin, sanoo Ian Hill

Viime vuonna Pohjois-Amerikasta startanneen Firepower-kiertueensa takaisin Uudelle mantereelle vienyt Judas Priest esiintyy 10. päivä kesäkuuta Lethbridgessä, Kanadassa. Tämä itsessään on toki pelkästään positiivinen juttu, mutta samaa ei voi sanoa keikan alla basisti Ian Hillin paikalliselle lehdelle antamista kommenteista, jotka piirtävät huolestuttavaa kuvaa Parkinsonin taudin takia vakituisesta kiertuemiehistöstä syrjään jääneen Glenn Tiptonin tämänhetkisestä voinnista.

”Jos fyysisesti häiritset Metallijumalan esitystä, tiedät kyllä miten käy” – Rob Halford kommentoi potkukohua

25. toukokuuta kuvattu Judas Priest -video on mennyt viime päivinä sen verran näyttävästi viraaliksi, että itse Rob Halford katsoi parhaaksi kommentoida asiaa. Juttuhan meni niin, että Halford potkaisi eturivin fanin kädessä olleen puhelimen komeassa kaaressa toiseen päähän salia. Katso videotallenne episodista alempaa.