Kunniaa Children of Bodomille – Arionista ja Medeiasta tutut muusikot pureutuvat Alexi Laihon bravuuriin

29.11.2023 10:41

Virkeää cover-menoa olisi tarjolla! Medeian laulaja Frans Aalto, Arionin kosketinsoittaja Arttu Vauhkonen ja JJDoge-musiikkisivustoa halllinnoiva kitaristi Karim Elbanna päättivät nostaa hattua Alexi Laiholle ja äänittää oman versionsa Children of Bodomin Living Dead Beat -biisistä. Kuuntele ja katso esitykseen tehty video yläpuolelta.

”Meidän mielestämme biisi edustaa Bodomin soundia todella hyvin. Siinä on kovia riffejä ja munaa, intensiteetti pysyy korkealla koko biisin ajan, soitossa on paljon koukkuja ja nyansseja sekä pitkä ja näyttävä instrumentali-osio. Vaikka yhteistä aiempaa projektia ei ollutkaan, kaikki olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Halusimme tehdä tribuutin Alexi Laiholle ja Children of Bodomille. Se on ollut erityinen yhtye meille kaikille ja niin monille muillekin”, muusikot kertovat tiedotteessa.

”En ole ikinä laulanut Bodomia aikaisemmin, koska Allulla oli niin omanlainen soundi ja erilainen laulutekniikka kuin mulla. Otin kuitenkin haasteen vastaan ja lähestyin siltä kannalta, että miltä minä kuulostaisin jos vetäisin tämän biisin. Biisissä on hyvät sanoitukset ja tavutukset, lainit on tosi mietittyjä. Oli ilo tulkita ja välittää omaa tunnetta niiden kautta”, Frans Aalto jatkaa.

Mitä alkuperäiseen Bodomiin tulee, yhtyeen musisointia pääsee kuulemaan vielä livelevyn muodossa. A Chapter Called Children of Bodom – The Final Show in Helsinki Ice Hall 2019 julkaistaan 15. joulukuuta. Living Dead Beatiä ei taida olla tuolla albumilla mukana, mutta monta muuta ikivihreää kyllä!

Lisää luettavaa