Artisti: Children Of Bodom

Alexi Laihon kuolema iski Tuomas Holopaiseen pahasti: ”Kun kuulin siitä, putosin polvilleni”

Tuomas Holopainen antoi Metal Hammerille varsin kattavan haastattelun, jossa käsitellään muun muassa Nightwish-maestron nuoruusvuosia, bändin perustamista, uran kohokohtia ja pahimpia pettymyksiä. Puheenaiheeksi nousee myös edesmennyt Alexi Laiho, jonka Holopainen luonnollisesti tunsi hyvin – ja jonka kuolema viime joulukuussa oli järkytys.

Oletko Seinäjoen suunnalla? Rock Camp järjestää hienon ilmaistapahtuman – mukana myös Children Of Bodomin entinen kitaristi

Rock Camp ry on vuodesta 2009 asti järjestänyt lapsille ja nuorille muun muassa musiikkileirejä ja erilaisia tapahtumia. Yhdistyksen valmentajien ja vierailijoiden joukosta löytyy kovia nimiä, kuten Lauri Porra (Stratovarius), Douglas Blair (W.A.S.P.) ja Mathias Lillmåns (Finntroll).

Metal Hammer julkaisi koko listan vuosituhannen tähän mennessä parhaista biiseistä – suomalaisbändit komeasti edustettuina

Brittiläinen Metal Hammer -lehti kokosi hiljattain listan sadasta vuosituhannen tähän mennessä parhaasta kappaleesta. Aiheesta antoivat äänensä niin toimittajat, lukijat kuin muusikotkin. Kuten aiemmin raportoimme, rock- ja metallipainotteinen listan ykköseksi kiri System of A Down Chop Suey -klassikollaan, mutta sadan parhaan joukosta löytyy myös ilahduttavasti suomalaisväriä.