Artisti: Children Of Bodom

Yksi aikakausi päättyy – On tullut aika ojentaa viimeinen jäätelökakku Children Of Bodomille

Elettiin heinäkuuta 1999. Metallifanzineiden ja nettilehtien tekemisestä löytyi kokemusta jo pitkältä ajalta, mutta nyt oli tosi kyseessä: olin lähdössä komeetan lailla metallitaivaalle karauttaneen Children Of Bodomin mukana Japanin-kiertueelle, ja tarkoituksena oli tehdä reissusta mittava tarina- ja kuvakokonaisuus Soundiin – siis juuri siihen mahtavaan rocklehteen, josta olin jo vuosien ajan ahminut Juho Juntusen ja kumppaneiden kirjoittamia, usein uskomattomilta tuntuvia juttuja rockmaailman ihmeellisistä pyörteistä: ”Siis onko joku suomalainen toimittaja tavannut…

Maailmalla listattiin myös naurettavimmat metal-versiot tunnetuista hiteistä – ja sielläkin on komeasti suomalaisväriä mukana!

Nyt kun Loudwiren julkaisemista suomalaisväriä sisältävistä musiikillisista listauksista aloimme raportoida, lienee syytä nostaa esiin myös tuore lista kappaleista, joita julkaisu kutsuu ”klassikkobiisien naurettavimmiksi metal-versioinneiksi”.

Nightwish, Stratovarius, Megadeth… – Hevisauruksen uutuussinglellä vierailee muusikoita melkoisen nimekkäistä bändeistä

Hevisauruksen ensi viikon perjantaina (25.10.) ilmestyvältä Bändikouluun!-albumilta julkaistiin eilen singlenä yhtyeen sadas levytetty kappale. Osuvasti 100:ksi nimetyllä kappaleella vierailee varsin vaikuttava kööri raskaamman musiikin vaikuttajia niin Suomesta kuin vähän ulkomailtakin.