Mitä mahtoi Slayerin Kerry King tuumata, kun kuuli Guns N’ Rosesin debyyttilevyn ensimmäistä kertaa?

15.5.2024 21:02

From Hell I Rise -sooloalbumiaan parhaillaan promotoiva Kerry King vieraili hiljattain Appetite for Distortion -podcastin haastateltavana. Kitaristilta kysyttiin muun jutustelun ohessa, mitä mieltä hän oli kuullessaan ensimmäistä kertaa Guns N’ Rosesin Appetite for Destruction -albumin materiaalia

”Appetite ilmestyttyä sitä tiesi heti, että kyseessä on klassinen rockalbumi, juuri sen tyyppinen hard rock -levy, joka tulee kestämään aikaa”, King sanoo. ”Ja niin se on tehnytkin, se on mahtava debyytti.”

Lisäksi King muistelee tavanneensa GNR-kitaristi Slashin ensimmäistä kertaa Dimebag Darrellin Rockwalk-nimitysseremoniassa vuonna 2007. Todellisuudessa miekkoset olivat kohdanneet jo aiemmin.

”Kävelin Slashin luokse, ojensin käteni ja hän sanoi: ’Hei, Kerry, miten olet voinut?’ Minä siihen, että ’hyvin?’ Olimme jo tavanneet, mutta olin ollut niin kännissä, että en edes muistanut sitä.”

King lisää, että tunnelma on aina lämminhenkinen, kun kitaristit törmäävät toisiinsa eri festivaaleilla sun muissa tapahtumissa.

Lisää luettavaa