Artisti: Slayer

Slayerin Gary Holtin pelot kävivät toteen – kitaristi kertoo saaneensa positiivisen tuloksen koronatestissä

Raportoimme hiljattain, kuinka Slayerin ja Exoduksen riveistä tuttu kitaristi Gary Holt pelkäsi sairastuneensa ympäri maailmaa riehuvaan koronavirukseen. Nyt Blabbermouth tietää kertoa miehen tuolloisten pelkojen ja epäilysten käyneen toteen.

Dave Lombardon rumpuraita Slayerin Angel of Deathissä on silkkaa hunajaa metalliyleisölle

No nyt lähtee. Dave Lombardon hurrikaanimainen rumputyöskentely oli yksi Slayerin kultakauden olennaisista elementeistä Jeff Hannemanin riffien ohella, ja nyt voit ihailla tätä paukutusta ihan pelkän rumpuraidan avulla. Youtubesta löytyy Angel of Death -fanisuosikista irroitettu perkussioraita, joka on tasokkuudessaan sitä luokkaa, että jokaisen heavyrumpalin pitäisi opiskellla suoritus tarkkaan. Kun kova asenne ja vankaa ammattitaito yhdistyvät, tuloksena on jotain kaunista!

Slayer-kitaristi Gary Holt kertoo huolestuttavia uutisia: Death Angel -rumpali on tehohoidossa – ”Hän on hyvin sairas”

Slayerin ja Exoduksen riveistä tuttu kitaristi Gary Holt kertoi muutama päivä sitten epäilevänsä sairastuneensa koronavirukseen. Varmistusta epäilyksille ei ole vieläkään tullut, sillä testitulosten saamisessa kestää miehen mukaan 7-10 päivää. Holtilla on kuitenkin tiedotettavanaan hyvin huolestuttavan kuuloisia uutisia Death Angel -leiristä.