Muusikkokollegat muun muassa Queenista, Guns N’ Rosesista ja Anthraxista surevat menehtynyttä Meat Loafia – ”Maailma suree”

STELLA Pictures / Splash News / AOP

Aiemmin tänään raportoitu Meat Loafin kuolema on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. Suru-uutiset ovat saaneet myös edesmenneen taiteilijan kollegat sankoin joukoin liikkeelle ja muistelemaan laulajaa ja tämän merkitystä maailmalle.

Muun muassa Queen-, Guns N’ Roses-, Disturbed- ja Anthrax-muusikot ovat kunnioittaneet 74-vuotiaana menehtynyttä rocklegendaa sosiaalisessa mediassa.

”Mahtavia aikoja muistellen. Todella musertunut siitä, että Meat Loaf on jättänyt meidät”, Queen-kitaristi Brian May kirjoittaa. ”Hulluuden ajama ja 5-vuotiaan viattomalla tuhmuudella varustettu Meat oli ikuisesti nuori. Kutsuin häntä herra Loafiksi, ja hän otti minuun yhteyttä aina kun tarvitsi omituista kitarointia. Meillä oli usein todella hauskaa yhdessä, ja vain kolme kuukautta minua nuorempana hän tuntui kuin veljeltä. Rakas Meat, maailma suree ja tulemme ikävöimään hienostunutta ja vahvaa läsnäoloasi vielä todella pitkään.”

Alla valikoituja päivityksiä.