Ozzy ei ole tyytyväinen tapaan, jolla Black Sabbathin ura paketoitiin – ”Se ei ollut enää Black Sabbath”

16.5.2024 20:33

Ozzy Osbourne ja Billy Idolin bändissä kitaraa soittava Billy Morrison isännöivät yhdessä The Madhouse Chronicles -nettishowta. Sarjan tuoreessa jaksossa kaksikko keskusteli Black Sabbathin uran päätöksestä.

Ozzy harmittelee, ettei alkuperäisrumpali Bill Ward ollut mukana yhtyeen viimeiseksi jääneellä 13-albumilla.

”En muista miksi Bill ei ollut mukana”, Ozzy sanoo. ”Minun täytyy olla rehellinen. Se ei ollut oikea Black Sabbath ilman Billiä. Jos Ginger Baker soittaisi The Beatlesissä, se ei olisi The Beatles.”

Ozzy muisteli myös Sabbathin The End -kiertueen viimeistä keikkaa. Konsertti soitettiin helmikuussa 2017 yhtyeen kotikaupungissa Birminghamissa.

Oliko Ozzy tyytyväinen, että pillit laitettiin juuri tuolloin pussiin?

”Joo, mutta olin surullinen, ettei Bill ollut siellä”, Ozzy sanoo. ”Tarkoitan, että Tommy [Clufetos] teki hyvää työtä [Billiä] tuuratessaan, mutta hän ei ole Bill Ward.”

Entä oliko Ozzy tyytyväinen Black Sabbathin elinkaareen?

”En”, Ozzy toteaa ykskantaan. ”Se ei ollut enää Black Sabbath loppua kohden. Juttu jäi kesken. Jos he haluaisivat soittaa vielä yhden keikan Billin kanssa, olisin oitis messissä. Tiedätkö mikä olisi siistiä? Jos esiintyisimme jollain klubilla ilman ennakkomainostusta tai -varoitusta. Me aloitimme klubeilta.”

Lisää luettavaa