Artisti: White Zombie

22 vuotta on kulunut eikä Rob Zombie puhu vieläkään White Zombie -miehistön kanssa – basisti Sean Yseult puhuu aiheesta

White Zombie oli yksi parhaita 1990-luvun metallibändejä, ja Astro-Creep: 2000 on yksi kovimpia levyjä ikinä. Niinpä on surullista, että Rob Zombie suhtautuu vihamielisesti toiveisiin vanhan jengin yhdistämisestä – tai ettei hän halua edes puhua vanhojen bändikavereidensa kanssa. Mitä lie tapahtunut silloin joskus.

Uhka vai mahdollisuus? Rob Zombie aikoo palata White Zombien huippuvuosien materiaalin kimppuun

Vanhojen fanien palvelemista vai raakaa rahastamista? Rob Zombie soitti viime syyskuun Riot Festissä erikoiskeikan, jossa yleisölle tarjottiin koko White Zombien iki-ihana Astro-Creep 2000 -albumi alusta loppuun. Tuttu levy, mutta eri bändi: White Zombie -reunionin sijaan Rob soitti keikan sooloyhtyeensä kanssa.

Rob Zombie myy talonsa – millaisessa kummitustalossa mies asusteli?

Ehkä jonakin päivänä Suomeenkin asti saapuva jenkkistara Rob Zombie myy Connecticutin Woodburyssa sijaitsevan talonsa noin 1,7 miljoonan euron hintaan. Mukana ei ole ”Zombie-lisää” mitenkään hirveästi, sillä muusikko osti talon kuusi vuotta sitten noin 1,4 miljoonalla.Yhdeksän huonetta sisältävästä talosta löytyy muun muassa neljä makuuhuonetta. Pihamaalla voi pelata vaikka tennistä tai hypätä uima-altaaseen. Täältä löytyy myyntikuvia, joiden mukaan Zombie ei viihdy kovinkaan ”kauheissa” tunnelmissa vapaa-ajallaan.    

Suomen tylysti väliin jättänyt jenkkitähti: ”Grunge tappoi rockin”

Ilosaarirockin-keikkansa ikävästi perunut Rob Zombie on puhunut rockin ja rockfestivaalien eroista Euroopassa sekä Yhdysvalloissa.Zombien mielestä grungemuusikoiden anti-rockstar -asenne antoi rockmusiikille kuoleman suudelman Pohjois-Amerikassa ja samalla rocktähtien paikalle nousivat hiphop-starat.Taiteilija myös sanoo, ettei (esimerkiksi) Download-festivaalin kaltaisen rockfestivaalin järjestäminen onnistuisi Atlantin takana. ”Yleisöä ei yksinkertaisesti kiinnostaisi tarpeeksi”.Zombie sanoo seuraavaa: ”In the ’90s, when the grunge rock thing…