Melvins-nokkamies ei muistele hyvällä Rob Zombien kanssa rundaamista – kutsuu White Zombie -ikonia ”alemman tason vittupääksi”

7.4.2019 11:37

Grungen pioneeriyhtye Melvinsin keulilla sen perustamisesta lähtien kekkuloinut Buzz Osborne ei juuri arvostanut tapaa, jolla Rob Zombie kohteli White Zombien lämppäreitä herrojen vuosien takaisella yhteiskiertueella. Osbornen mielipiteet nousivat esiin Rolling Stonen haastattelussa, jossa mieheltä kyseltiin tämän suosikkeja grunge-levyjen joukosta. Nirvanan Nevermindin, Soundgardenin Badmotorfingerin ja Mudhoneyn Touch Me, I’m Sickin, ohella mies valitsi Babes in Toylandin Spankingin, jonka perustelut muuttuivat hyvin nopeasti melkoiseksi Zombien tylytykseksi.

”Soitimme männä vuosina paljon keikkoja [Babes in Toylandin] kanssa, ja ne olivat aina hauskoja”, mies muistelee. ”Rundasimme heidän ja White Zombien kanssa ja meitä kohdeltiin kuin koiranpaskaa tiettyjen tahojen toimesta. Se oli aivan tarpeetonta ja päätöntä rockstarailua. En tiedä mitä [Rob Zombie] oikein ajatteli, mutta mikäli tarkoituksena oli hankkia vihamiehiä, niin se kyllä onnistui.”

”Olen hengaillut sellaisten tyyppien kanssa, joita voi oikeasti kutsua rocktähdiksi, kuten Kissin kundit, eivätkä he koskaan käyttäytyneet tuolla tavoin”, Osborne jatkaa. ”Se saa vain vihaamaan Rob Zombien kaltaisia alemman tason vittupäitä entistä enemmän. Jos postinjakaja kohtelisi minua noin, vihaisin häntä yli kaiken. Oli kuitenkin hauskaa, että Babes in Toyland oli mukana.”

Lisää luettavaa