Fani anoi Rob Zombieta kasaamaan White Zombien uudelleen – laulajalta tyly vastaus

22.9.2016 08:28

Ei siitä White Zombien reunionista taida nyt tulla mitään, vaikka vanhat fanit kuinka toivovat. Menestyksekkään soolouran luonut Rob Zombie ei näytä lämpenevän 1980–90-lukujen yhtyeelleen edes aseella uhaten, tai ainakaan fanien vetoomusten herkistämänä.

Metal Hammer uutisoi, miten Robin Instagram-tilille ilmaantui hiljattain fanin kirjoittama pitkä ja perusteellinen vetoomus White Zombien nostamiseksi haudasta. Nyttemmin viesti on poistettu.

Kohteliaaseen mutta eittämättä vähän kaikkitietävään sävyyn puhutellut fani arveli, että Rob antaa ylpeytensä tulla reunionin tielle. Mitkään aikaisemmin antamasi syyt sille, ettei reunionia tapahtu, eivät käy järkeen, kuului fanin viesti.

”Olet mahtava, mutta ihan rehellisesti ottaen minusta tuntuu, että pidät itseäsi liian hyvänä ottaaksesi puhelimen käteen ja soittamaan bändin muille tyypeille”, Instagram-käyttäjä kirjoitti.

”En tiedä, onko tässä jotain mustasukkaisuuskuviota Sherrin ja Seanin välillä. Ja on vähän hassua, että hajotit White Zombien mutta otit yhtyeen rumpalin mukaasi. Mutta joka tapauksessa, hoida nyt White Zombie -reunion. Sinulla ei ole yhtään järkevää syytä olla hoitamatta.”

White Zombien basisti, nykyään muun muassa Ghostiin yhdistetty Sean Yseult seurusteli aikanaan Rob Zombien kanssa. Sheri Moon Zombie on puolestaan Robin vaimo.

Kyllähän vastaavia vetoomuksia esitetään sosiaalisessa mediassa tämän tästä, mutta ilmeisesti jokin tässä osui Rob Zombieta hermoon, sillä laulaja vastasi viestiin – ja melko happamaan sävyyn. Pidä huoli omista asioistasi, kuuluu Robin sanoma.

”On aina hämmästyttävää, miten jotkut puhuvat mukamas asiantuntevasti aiheista, joista he eivät tiedä mitään”, Rob Zombie kirjoittaa.

”Minulla on monia järkeviä syitä. Vain koska sinä et niitä tiedä, ei tarkoita, etteikö niitä olisi olemassa.”

White Zombie toimi vuosina 1985–98. Yhtye julkaisi neljä levyä, joista etenkin viimeinen Astro-Creep 2000 (1995) osoittautui vaikutusvaltaiseksi yhdistelmäksi sampleja, konesoundeja ja metallia.

Lisää luettavaa