22 vuotta on kulunut eikä Rob Zombie puhu vieläkään White Zombie -miehistön kanssa – basisti Sean Yseult puhuu aiheesta

10.10.2018 08:43

White Zombie oli yksi parhaita 1990-luvun metallibändejä, ja Astro-Creep: 2000 on yksi kovimpia levyjä ikinä. Niinpä on surullista, että Rob Zombie suhtautuu vihamielisesti toiveisiin vanhan jengin yhdistämisestä – tai ettei hän halua edes puhua vanhojen bändikavereidensa kanssa. Mitä lie tapahtunut silloin joskus.

White Zombien basisti ja Robin entinen naisystävä Sean Yseult vieraili hiljattain toimittaja Mitch Lafonin haastateltavana, ja puheenaiheeksi nousi muun muassa tasaisin väliajoin esille nostettu toive White Zombien reunion-keikoista. Hiljaiselta näyttää edelleen sen suhteen, eikä muutosta ole näköpiirissä. Haastattelusta uutisoi tekstimuodossa Blabbermouth.

”Olen edelleen kitaristi Jay Yuengerin ja rumpali Johnny Tempestan hyvä ystävä. Olen tekemisissä jopa yhtyeen alkuaikojen jäsenten Tom Fiven ja Ivan De Prumen kanssa. Mutta Rob on Rob”, Yseult sanoo.

”Hän vain päätti soolouransa myötä, ettei hän halua puhua kanssamme. En tiedä aivan täsmälleen syitä päätökselle, mutta kun seurustelin hänen kanssaan seitsemän vuoden ajan ja olin hänen kanssaan yhtyeessä jotain 11 vuotta, niin tiedän, että tällainen on tavallaan hänelle ominaista. Nykytilanne ei siis tullut suurena yllätyksenä.”

Yseult kertoo olleensa itsekin aikanaan aivan valmis lopettamaan yhtyeen, sillä hän halusi palata toisen intohimonsa pariin.

”Muurin alun perin New Yorkiin ryhtyäkseni valokuvaajaksi. Olen siis täysin ok bändiasioiden suhteen”, Yseult sanoo.

”On edelleen hienoa olla Jayn ja Johnnyn ystävä. Saan Jayltä postikortteja joka puolelta maailmaa harva se päivä, se on aika hauskaa.”

Rob Zombie on kommentoinut White Zombien hajoamista vain murahtamalla, etteivät lopettamisen taustalla olevat syyt kuulu muille. Rob pysyttelee nykyään kiireisenä erityisesti kauhuelokuvien ohjaajana.

Lisää luettavaa